Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Proiect: "De la marginalizare la integrare".

Klever System SRL in parteneriat cu Fundatia Crestina de Caritate "Sf. Nicolae" implementeaza in perioada 05.01.2015 - 31.12.2015 proiectul cu titlul "De la marginalizare la integrare", un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 "Investeste in oameni!", in cadrul cererii de propuneri de proiecte nr. 173 "Dezvoltarea economiei sociale", Axa prioritara 6 "Promovarea incluziunii sociale", Domeniul major de interventie 6.1. "Dezvoltarea economiei sociale".

Proiectul POSDRU/173/6.1/S/147303, are ca si obiectiv general dezvoltarea economiei sociale, facilitand accesul pe piata muncii a 150 de persoane din grupurile vulnerabile din regiunile Nord-Vest si Centru, in judetele Bistrita-Nasaud, Cluj si Mures, valorea proiectului fiind de 5.734.884,39 lei.          Proiectul "De la marginalizare la integrare" are o durata de implementare de 12 luni si urmareste atingerea urmatoarelor obiective:

  • Infiintarea si dezoltarea a 6 Structuri de Economie Sociala (cu personalitate juridica distincta) in scopul de a ajuta persoanele excluse social sau cele expuse riscului de excluziune sociala sa se integreze sau reintegreze pe piata muncii, in structurile sociale nou create;
  • Dezvoltarea abilitatilor de planificare a carierei, de cautare si mentinere a unui loc de munca, de dezvoltare personala a 150 de persoane din grupurile vulnerabile, prin consiliere psihologica si orientare profesionala;
  • Dezvoltarea competentelor si abilitatilor TIC pentru 66 persoane din grupurile vulnerabile (femei, persoane de etnie roma, persoane cu dizabilitati etc), prin derularea de programe de formare si dezvoltare a competentelor cheie;
  • Promovarea economiei sociale, ca un instrument flexibil in randul angajatorilor/angajatilor, prin crearea a 31 de noi locuri de munca.
  • Dezvoltarea unei aplicatii inovative dedicata grupurilor vulnerabile si promovarii economiei sociale.

Grupul tinta al proiectului nostru este constituit din 150 de persoane apartinand grupurilor vulnerabile (femei, persoane care traiesc din venitul minim garantat, persoane cu dizabilitati si persoane de etnie roma). Pe parcursul proiectului, persoanele din grupul tinta vor fi implicate in activitati de consiliere si orientare profesionala care vor contribui, alaturi de cursurile de instruire, la dobandirea notiunilor de baza legate de promovarea si dezvoltarea personala, imbunatatirea strategiilor de cautare a unui loc de munca, identificarea surselor de satisfactie profesionala, invatarea permanenta, cresterea stimei de sine precum si dezvoltarea competentelor de baza TIC.

 

 

George-Sebastian Naghiu,

Manager de Proiect

KLEVER SYSTEM SRL

Tel: 0730 277 100, mail: naghiu.george@gmail.com

 

.

Axa prioritara: 6 "Promovarea incluziunii sociale"

Domeniul major de interventie: 6.1 "Dezvoltarea economiei sociale"

Titlul proiectului: "De la marginalizare la integrare"

Contract nr. POSDRU/173/6.1/S/147303

Beneficiar: Klever System SRL

Partener: Fundatia Crestina de Caritate "Sf. Nicolae"

0 comentarii2555 vizualizări30 ianuarie 2015
rss 2.0
rss 2.0