Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
TEDxBistrita -"Viitorul micilor orase"

La inceputul unei zile "aprinse", cu intalniri politice pline de incrancenare, dati-ne voie sa va oferim cateva minute de normalitate. Normalitea unei abordari diferite a unui subiect care ne preocupa pe toti,  viitorul micilor orase.

 O miscare pornita in California, la jumatatea anilor ’80, de catre ganditori si practicieni din trei domenii, care incepeau sa se prefigureze ca motoare ale dezvoltarii omenirii, a devenit un fenomen mondial, cu peste 100 de milioane de fani in intreaga lume.

Avand ca obiectiv popularizarea "ideilor care merita raspandite", conferintele TED au devenit locul de unde, cele mai importante si sclipitoare personalitati ale lumii, isi transmit ideile si viziunea despre viitor.

Pentru a permite accesul la evenimente asemanatoare, avand acelasi format, TED a dezvoltat conferintele TEDx, unde x inseamna: "Eveniment TED organizat independent".

 TEDx sunt evenimente organizate independent, pe baza unei licente acordate de catre TED si au acelasi obiectiv: "Ideile care merita raspandite."

In luna ianuarie 2011, am obtinut licenta pentru a organiza TEDxBistrita, conferinta care va avea ca tema: "Viitorul micilor orase". In acest moment suntem in plin proces de completare a listei de vorbitori, care va asigur ca este formata din personalitati care au ceva de spus pe aceasta tema.

 Obiectivul nostru este de a discuta, intr-un mediu prielnic schimbului de idei, fara formalism, invitati de onoare, discursuri sforaitoare, idei care sa schiteze viitorul micilor orase.

 In numele organziatorilor TEDxBistrita, va multumensc .

 

Cristian Munthiu,

Curator TEDxBistrita

 

 

0 comentarii2702 vizualizări11 februarie 2011
rss 2.0
rss 2.0