Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Distinctie de onoare pentru Alin Uhlmann Useriu.

Domnul Andreas Hautmann, CEO al organizatiei Die Johanniter din Bavaria, a efectuat o vizita oficiala la Tasuleasa Social si in Romania cu ocazia Zilei Arborelui din 28 Martie. Spre marea noastra onoare si bucurie la finalul vizitei a inmanat presedintelui asociatiei Tasuleasa Social, domnului Alin Uhlmann Useriu o importanta distinctie.

Prin urmare, domnul Andreas Hautmann, reprezentant al Organizatiei Die Johanniter a acordat din partea Altetei Sale Oskar von Preussen, Print de Balley si Brandenburg, Mare Maestru al Ordinului Cavalerilor Ospitalieri ai Sf. Ioan de Ierusalim domnului Alin Uhlmann Useriu distinctia de onoare si Crucea in opt colturi pentru merite deosebite in urma actiunilor desfasurate de acesta cu asociatia Tasuleasa Social in ultimii 15 ani.

 Alteta Sa Regala Printul Oskar von Preussen (face parte din casa de Hohenzollern fiind) este stranepotul ultimului Imparat al Germaniei, Willhelm al ll-lea.

 "Am primit cu mare surprindere si bucurie aceasta distinctie care stiu ca se primeste doar cu motivatii serioase, argumente pe care le-am castigat cu ajutorul tuturor membrilor asociatiei si ai oamenilor care s-au implicat in organizatia Tasuleasa Social, oameni care vor imparti cu mine aceasta distinctie din acest moment!" a spus Alin Uhlmann Useriu, presedinte al asociatiei Tasuleasa Social.

 Organizatia Die Johanniter este partenerul cel mai vechi al asociatiei si a fost mentorul si sustinatorul nostru de-a lungul tuturor anilor in activitatile asociatiei. 

0 comentarii2639 vizualizări01 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0