Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu sarbatoresc Noaptea Invierii la Chisinau.

Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu vor lua parte, sambata, 11 aprilie 2015, la sarbatoarea de Inviere, in municipiul Chisinau, Republica Moldova. In cursul serii, Altetele Lor Regale vor participa, la Catedrala Mitropolitana "Nasterea Domnului", la slujba de luare a Luminii Sfinte oficiata de Inalt Preasfintia Sa Vladimir, Mitropolitul Chisinaului si al Intregii Moldove.

De asemenea, in aceeasi noapte, Altetele Lor Regale vor participa, la Biserica "Sfintii Petru si Pavel", la slujba de Inviere oficiata de Inalt Preasfintia Sa Petru, Mitropolitul Basarabiei si Exarh al Plaiurilor.

In cursul vizitei la Chisinau, Altetele Lor Regale vor avea intalniri cu presedintele Parlamentului Republicii Moldova, domnul Andrian Candu, cu primarul municipiului Chisinau, domnul Dorin Chirtoaca, precum si cu presedintele Academiei de Stiinte a Moldovei, domnul academician Gheorghe Duca.

Este pentru prima oara dupa 73 de ani cand Familia Regala a Romaniei paseste in Catedrala Mitropolitana din Chisinau. La 31 octombrie 1942, Regele Mihai si Regina Mama Elena au participat la slujba religioasa cu ocazia restaurarii Catedralei. A fost ultima vizita a Regelui Mihai si Reginei Mama Elena la Chisinau.

http://casa-regala.blogspot.ro/2015/04/principesa-mostenitoare-margareta-si-principele-radu-noapte-invierii-chisinau.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+CasaRegal

 

Dr/ Marius Nicolae Pop.

0 comentarii3003 vizualizări10 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0