Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Sedinte de inot si calarie pentru copiii cu autism.

Copiii din cadrul Centrul de Resurse si Referinta in Autism Micul Print Bistrita? vor beneficia in cursul anului 2015 de sedinte de calarie in complexul de la Caii Lupilor?, datorita prietenilor de la Casa EMA? si implicarii dumneavoastra. Sponsorizarea in valoare de 1500 de lei va fi utilizata pentru achizitionarea unei chingi de voltija care va facilita procesul de invatare a calariei pentru copiii cu autism, precum si de acces gratuit la sedinte periodice de calarie.

 "In ce ne priveste, este al doilea proiect derulat in parteneriat cu Casa Ema, care asigura de cateva luni accesul gratuit la piscina pentru copiii cu autism din cadrul Centrului. Este o dovada de implicare comunitara directa si extrem de utila copiilor care isi pot astfel dezvolta abilitatile motrice prin aquaterapie, se pot relaxa si invata sa aiba incredere in propriile forte indiferent de veniturile familiei din care provin. Pana in prezent, copiii nostri cu autism au beneficiat de circa 30 de sedinte de aquaterapie gratuite, insotiti de personal specializat si s-au bucurat de apa ca orice alt copil tipic", a declarat Ana Dragu, presedintele Asociatiei Autism Europa Bistrita.

 Sedintele de calarie oferite datorita implicarii dumneavoastra se vor derula in cursul acestui an si sunt foarte asteptate de copii si parinti. Diversificarea tipurilor de terapii oferite a constituit intotdeauna o prioritate a CRRA Micul Print si este posibila cu ajutorul dumneavoastra, deoarece majoritatea familiilor duc deja in spate povara financiara a terapiilor validate stiintific, foarte costisitoare si nedecontate de Statul Roman.

 

Centrul de Resurse si Referinta in Autism Micul Print Bistrita.

0 comentarii2618 vizualizări15 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0