Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Eveniment SQS- Speeches Questions & Sand.

Speeches Questions & Sand este un concept original creat de Radu Bogdan Moldovan si realizat cu sprijinul Rotaract Club Bistrita. Este vorba despre oratorie, despre oratori, despre oameni si despre idei. Prin acest concurs participantii pot transmite mesajele dorite catre public, pot sa-si depaseasca teama de a vorbi in public si, de ce nu, pot contribui la schimbarea societatii.

    Concepul SQS se invarte in jurul numarului 11. Fiecare editie prezinta 9 participanti, un prezentator si un invitat special, mereu altii. Fiecare editie SQS este formata din 3 etape plus finala. La fiecare etapa sunt alesi de catre public 3 oratori care vor merge direct in finala, unde numarul de noua participanti va fi reintregit. Fiecare participant poate folosi,  pe langa arta oratorica, orice alta arta si metoda de transmitere a mesajelor, fie ca este vorba de mima, dans, muzica, etc. Notarea se face catre  public, care are ocazia de a  participa la o tombola cu premii oferite de sponsorii si partenerii nostri printre care sponsorul principal al finalei Hotel Metropolis, Librariile Alexandria, Casa Ema, Step Up Dance Bistrita.

    Si iata ca am ajuns la finala numarul 2, care va avea loc vineri, 24 aprilie 2015 de la 18 :00 la Hotel Metropolis. Tema acestei finale este " Un om superior".
    Participantii care ne vor impartasi viziunea lor despre un om superior sunt  Laurentiu Marian, Mihai Baloi, Iulia Almasan, Gavrila Urs, Liana Tirau, Mircea Popa, Tarnita Raul, Sergiu Filimon si  Zorin Diaconescu. Prezentator al evenimentului va fi chiar initiatorul evenimentului  Radu Bogdan Moldovan, iar invitat special va fi intreaga comunitate SQS formata de-a lungul etapelor precedente.

     Si pentru ca intre timp, conceptul a fost preluat si de Rotaract Piatra Neamt si Rotaract Sighetul Marmatiei, am decis ca pentru aceasta finala sa alcatuim un juriu format din Vasile Avadanei- presedintele juriului, Georgiana Brasoveanu - Manager SQS  Piatra Neamt, Valeriu Mircea - Manager SQS Sighetu Marmatiei, Maria Teleptean -Sighetu Marmatiei, Dorin Badiu - Bistrita Nasaud
si Alina Deac,  castigatoarea primei editii SQS "O lume mai buna".

Marele premiu, oferit de sponsorul principal al acestei editii, Filadelfia Turism, este o excursie pentru 2 persoane in Grecia.

 Atasat este afisul evenimentului. Ne-ar face mare placere prezenta dumneavoastra la eveniment si am fi onorati daca ati reflecta despre eveniment in paginile ziarului.

 

Cu stima,

Alexandra Rusan.

0 comentarii2709 vizualizări16 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0