Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Masa rotunda "ACCES PENTRU TOTI" organizata in cadrul proiectului "Workcall".

Agentia de Consultanta si Afaceri Romana organizeaza in data de 30.04.2015, Masa rotunda "Acces pentru toti" in cadrul proiectului "Workcall" POSDRU/165/6.2/S/143219, la Hotel Bistrita, P-ta Petru Rares, nr. 2, municipiul Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud. Pe parcursul implementarii proiectului vor fi organizate un numar de 5 mese rotunde la care vor participa 100 de persoane apartinand autoritatilor publice locale, organizatiilor non-guvernamentale, organizatiilor sindicale, organizatiilor societatii civile, patronatelor si angajatori. Mesele rotunde constituie oportunitatea unui dialog si o modalitate eficienta de a impartasi idei si solutii in vederea facilitarii accesului la ocupare pentru grupurile vulnerabile. Primele trei mese rotunde "Acces pentru toti" au avut loc la Cluj-Napoca, Satu Mare si Oradea. Masa rotunda, organizata la Bistrita este cea de-a patra, din seria de cinci, desfasurate in regiunea de implementare nord-vest .

Mesele rotunde "Acces pentru toti" vizeaza dezvoltarea si promovarea diferitelor forme de cooperare intre angajatori, societatea civila si personalul autoritatilor publice locale cu scopul identificarii si promovarii oportunitatilor de ocupare pentru grupurile vulnerabile, oferind cadrul si premisele unei colaborari eficiente si directe intre actorii relevanti de pe piata muncii. De asemenea, mesele rotunde urmaresc crearea unor grupuri de lucru pentru identificarea si aplicarea ulterioara a solutiilor in vederea mentinerii unei stabilitati si consolidarii unor abordari cu efecte pe termen lung privind accesul la ocupare pentru grupurile vulnerabile.

Proiectul "Workcall" conduce la atingerea unui nivel mai inalt de calificare prin furnizarea de cursuri de calificare in diverse meserii pentru 900 de persoane apartinand grupurilor vulnerabile (persoane de etnie roma, persoane cu dizabilitati, femei si tineri peste 18 ani care parasesc sistemul de protectie a copilului) oferind acestora beneficii cum ar fi: participare gratuita la cursurile organizate, competente crescute si imbunatatirea nivelului de calificare, obtinerea unei calificari care permite o mai mare flexibilitate pe piata muncii, mediere pe piata muncii cu scopul obtinerii unui loc de munca, impact pozitiv emotional prin cresterea increderii in sine si speranta unei vieti mai bune.

 

 

Informatii suplimentare: Agentia de Consultanta si Afaceri Romana

Telefon: 0725.359.867, 0364.435.213, Fax: 0364. 435.372. Email: office@acar-eu.ro

Centrul de Incluziune Sociala Turda - Str. P-ta 1 Decembrie 1918, nr. 23

Persoana de contact: Paula Parlog - Asistent Relatii Publice

 

0 comentarii2639 vizualizări29 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0