Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Joi 28 Martie 2024 - 14587
"Be a gift to the World !".

Joi, 25 iunie, la Hotelul Coroana de Aur din Bistrita s-a desfasurat ceremonia de predare a colanului de presedinte al clubului Rotary Bistrita-Nosa. Alin Morutan a preluat, de la Marsineta Vaida, mandatul de presedinte pentru anul rotarian 2015- 2016 a carui deviza este "Be a gift to the World!". In ceremonia desfasurata cu participarea lui Daniel Tanase, Guvernator al Districtului 2241 Romania - Republica Moldova si a Past District Governor Martha Maria Mocanu, Marsineta Vaida si-a prezentat raportul de activitate, a oferit diplome de recunoastere fostilor presedinti ai Clubului Rotary Bistrita Nosa, dar si colegilor rotarieni care s-au remarcat in activitatea Clubului in anul rotarian incheiat. Dupa primirea insemnelor, noul presedinte al Rotary Club Bistrita Nosa a facut o scurta prezentare a proiectelor pe care doreste sa le continue in anul rotarian 2015- 2016.

            La ceremonie au participat presedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan, domnul Viceprimar George Avram, reprezentanti ai clubului Lions Bistrita, reprezentanti al cluburilor Rotary Bistrita, Rotary Cluj- Napoca, Rotary Nasaud, Rotary Tirgu Mures precum si ai clubului Rotary Sopron din Ungaria, cu care clubul nostru este infratit. 

 

            Alin MORUTAN

            Presedinte 2015 - 2016

            ROTARY CLUB BISTRITA NOSA.

0 comentarii3017 vizualizări26 iunie 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0