Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Premiul Anului Rotary a fost acordat tenorului STEFAN POP

Apreciind vocatia si aspiratia profesionala, Rotarienii se implica activ in serviciul voluntar si caritabil cel care regleaza pulsul cotidian al binelui al increderii si al sperantei.

Rotarienii din RC Bistrita si RC Bistrita Nosa alaturi de alte proiecte au instituit incepand cu anul 2010 Premiul Annual Rotary pentru recunoasterea realizarilor unei personalitati din comunitatea noastra ca gest de recompensare a eforturilor materiale sau spirituale cu impact asupra comunitatii in cursul anului.

Evaluand, succesele cu impact national si international pt comunitatea noastra in cursul anului 2010 Premiul Anului a fost acordat tenorului STEFAN POP absolvent al Liceului de Muzica din Bistrita si a Conservatorului de Muzica din Cluj-Napoca.

La 23 ani tenorul Stefan Pop a surprins si fascinat lumea cataretilor de opera care i-au acordat unele din cele mai prestigioase premii pentru caiera unui cataret de opera.

Dupa premiile obtinute la concursurile nationale,  Stefan Pop l-a impresionat pe celebrul Placido Domingo cu Premiul unu obtinut in templul operei la Scala din Milano, marele premiul la Concursul de la Seul, alaturi de spectacolele de exceptie la Roma, Wiena etc.care au completat cum nu se poate mai frumos cununa de lauri de pe fruntea tanarului tenor roman, in anul 2010.

Rotarienii Bistriteni, care au acordat o bursa de studii studentului Stefan Pop in perioada cand studia la Conservatorul Gh. Dima din Cluj Napoca, sunt rasplatiti azi de validarea talentului sau de exceptie.

De acum avem sansa, ca in comunitatea noastra sa cante un tenor aplaudat pe scena de la Milano, Opera din Wiena sau New York, o bucurie pentru noi toti.

Intru bucuria lui Stefan si a bistritenilor, Rotarienii au imbratisat intr-un sflet personalitatea tanarului tenor acordandu-i PREMIUL ANUAL ROTARY pentru anul 2010.

Premiul Annual Rotary se acorda in luna februrie, luna in care cu peste 100 ani in urma caramaderia si prietenia au primit numele de Rotary.

Acum la noi in cetate Premiul Annual Rotary este,  prilej de promovare a principiilor rotariene.

Presedinte Rotary Club Bistrita Valer Simihaian

Presedinte Rotary Club Bistrita Nosa Cristian Sirlincan


 

 

 

 

 

 

0 comentarii2695 vizualizări03 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0