Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Dragi prieteni ai Padurii Codrisor...

Daca va pasa, iesiti din casa ! Va rugam sa veniti cat mai multi joi, 17 septembrie, ora 14, la sedinta Consiliului local, in sala de sedinte a primariei, cand se va dezbate proiectul HCL initiat de cetateni privind unele masuri pentru amenajarea ca zona de agrement padure-parc a Padurii Codrisor.

 Este primul proiect de hotarare a Consiliului local initiat de cetateni la Bistrita! Si numai privind din aceasta perspectiva si este un lucru remarcabil! Va multumim pentru implicare!

Veniti sa sustineti acest proiect important pentru toti bistritenii, pentru sanatatea noastra, pentru aer curat in orasul nostru, pentru punerea in valoare a "plamanului verde" al orasului si a malurilor raului Bistrita!

 Daca suntem uniti, daca participam activ la viata comunitatii, vom reusi sa impunem autoritatilor locale sa adopte cele mai adecvate decizii pentru orasul nostru. Daca suntem indiferenti atunci ne meritam soarta si nu avem voie sa ne vaietam!

 

Asociatia BISTRITA CIVICA.

0 comentarii2912 vizualizări14 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0