Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Dr.Marius Pop a fost reales presedinte al Colegiului Medicilor Dentisti din BN.

In data de 05 martie a avut loc in sala de sedinta a primariei Bistrita Adunarea Generala si de alegerile a Colegiului Medicilor Dentisti din Bistrita-Nasaud pentru desemnarea conducerii acestei structuri profesionale intre anii 2011-2015. In urma voturilor a 105 medici stomatologi dintr-un total de 150 acreditati in Bistrita-Nasaud a rezultat urmatoarea componenta a Consiliului Judetean a C.M.D.J-BN in urmatoarea ordine:

1.Dr.Pop Marius

2.Dr.Rusu Maria

3.Dr.Butnar Brigitte

4.Dr.Cailean Mirela

5.Dr.Ianul Marius

6.Dr Bota Aurica

7.Dr. Caroli Harald

8.Dr. Malutan Iov

9.Dr. Bihari Maria

10.Dr. Svinti Mihaela

11.Dr. Russu Antoniu.

 

Astazi 08 martie la sediul C.M.D.J a avut loc votul pentru desemnarea Biroului Judetean in urma caruia a rezultat urmatoarea structura de conducere:

Dr. Marius Pop - presedinte,

Dr. Butnari Brigitte - vicepresedinte,

Dr. Cailean Mirela - vicepresedinte,

Dr. Russu Maria - secretar

Dr. Ianul Marius - trezorier.

 

Presedintele proaspat reales al CMDJ - Dr.Marius Pop ne-a declarat ca: "Vom veghea ca si in continuare profesiunea de medic stomatolog sa se desfasoare in limitele legale stipulate de legislatia in vigoare si de regulamentul nostru intern. Dorim sa existe o adevarata comuniune sufleteasca intre noi colegii, sa se statorniceasca relatiile amiabile de intelegere si compasiune fata de suferintele pacientilor nostri, pe care trebuie sa ii ajutam intotdeauna si neconditionat. Ne vom preocupa permanent pentru ca fiecare cabinet stomatologic din Bistrita-Nasaud sa ofere si in continuare conditii optime de igiena si tratamente eficiente" .

 

 

Marius V. Chiuzan.

0 comentarii2709 vizualizări08 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0