Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
"Sanse egale pe piata muncii" - "Si noi avem dreptul la munca!".

Asociatia EDUTECO are placerea de a va invita la dezbaterea "Sanse egale pe piata muncii", organizata in cadrul proiectului "Si noi avem dreptul la munca!". Evenimentul va avea loc joi, 22 octombrie 2015, incepand cu ora 10.30, in Bistrita, la Hotel Bistrita (Piata Petru Rares, Nr.2).

Prin intermediul acestui eveniment, ne dorim sa facem cunoscut contextul economic si social actual al grupurilor vulnerabile (precum persoanele cu dizabilitati sau cele de etnie roma), dar si necesitatea de a le integra in piata muncii, precum si beneficiile pentru angajatori.

Evenimentul are loc in cadrul proiectului "Si noi avem dreptul la munca!", implementat in regiunile Bucuresti-Ilfov, Sud-Muntenia (judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova,
Teleorman) si Nord-Vest (judetele Bistrita-Nasaud, Bihor, Cluj, Maramures, Satu-Mare si Salaj). La finalul lunii septembrie, 200 de persoane cu dizabilitati si de etnie roma din Satu Mare si Bistrita-Nasaud au absolvit cursurile de calificare din cadrul proiectului.

In total, peste 800 de persoane au fost calificate in meserii precum florar decorator, parchetar, lucrator poligraf, lucrator in tamplarie, lucrator in confectii, lucrator in alimentatie, lucrator in comert, camerista, brancardier si operator introducere, validare si prelucrare date.Multumim si va asteptam!

0 comentarii2660 vizualizări15 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0