Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
"TARGUL DE PURICI" - EDITIA A 2-A LA ORA BILANTULUI.

Am incheiat si a doua editie a TARGULUI DE PURICI, organizat de catre  Lions Club Bistrita in vederea strangerii de fonduri pentru sustinerea  proiectelelor sale umanitare. La finalul acestuia, va prezentam concluziile noastre, pentru a va face partasi pana la capat la aceasta actiune, care nu ar fi putut avea loc fara dumneavoastra, toti care ati  contribuit  fie cu promovarea, organizarea, munca, vizita, fie cu donatii de bani sau produse.

Exprimat in cifre, TARGUL DE PURICI a insemnat:

-          Un volum de munca de peste 2500 de  ore;

-          Un numar de 224 de persoane , din care  194 de voluntari, restul membri ai clubului si familiile acestora care au venit sa munceasca avand ca  singura recompensa satisfactia de a face ceva util pentru semenii lor.

Majoritatea voluntarilor au fost tineri de la licee  si scoli generale din oras, membri ai clubului nostru "junior" -LEO, dar au fost si cadre didactice , un membru Rotary cu sotia. Fata de anul trecut, am avut cu 54 de voluntari mai mult, aceasta  dovedind faptul ca lumea incepe sa inteleaga rostul si importanta voluntariatului . Suntem siguri ca acestia se vor implica si in alte actiuni ale comunitatii noastre bistritene.

-          Peste 12 parteneri, institutii si firme implicate in buna desfasurare a targului;

-          Un numar de 5 sponsori, care ne-au ajutat cu mobilier, saci, cutii, carucioare pentru manipulat marfa, umerase, halate,  etc;

-          Peste 4500 de persoane care au vizitat targul;

-          Incasari in valoare de 34978 lei si donatii  in valoare de 2940 lei, in total 37918 lei.

-          Aproape 40 metri cubi de haine care au fost sau urmeaza a fi donate  atat unor    fundatii si asociatii din oras (Asociatia persoanelor cu handicap fizic, Preventoriul de la Ilisua, Asociatia Nevazatorilor) cat si unor primarii din judet pentru a fi ajutate persoanele nevoiase. Fata de anul trecut, au fost mult mai multe persoane care au venit si au adus donatii, un alt semn imbucurator ca bistritenii se implica tot mai mult in acest eveniment.

Pentru aceasta reusita, dorim sa multumim si pe aceasta cale:

- Clubului Lions din Sankt Polten-Austria care a donat cea mai mare parte a lucrurilor expuse.

-Partenerilor nostri: Primaria Bistrita, Centrul Cultural Municipal George Cosbuc, , Inspectoratul Scolar  Bistrita Nasaud , Directia de Sanatate Publica,   firmelor colegilor nostri care au fost alaturi de noi: Aletheia,  Blajeana, Chiuloasa, Inst Nistor, Oblio Astrans, Trans Capa, Tourmont King, Vatra.

-Sponsorilor: Leoni Wiring Systems,  Dedeman, Ursus, Casa Bistriteana, Lucstar Conf, Vanity Prestige.

-celor 194 de voluntari, in mare parte  elevi si studenti  de la Universitatea Babes Bolyai-Extensia Bistrita,  Liceul de Muzica Tudor Jarda, Colegiul National Andrei Muresanu,  Liceul Teoretic Sanitar,  Colegiul National Liviu Rebreanu, Scoala Generala Avram Iancu Bistrita;

-presei scrise si televiziunilor  care au fost alaturi de noi in mediatizarea actiunii;

-nu in cele din urma bistritenilor care au vizitat targul, celor care au cumparat si celor care au facut  donatii, aceasta dovedind ca au incredere in ceea ce inseamna miscarea lionistica din orasul nostru si in capacitatea  Clubului Lions de a face actiuni care sa raspunda nevoilor comunitatii din care face parte.

Ca o recunoastere a eforturilor noastre, au tinut sa ne fie aproape reprezentanti ai cluburilor  Lions din Sankt Polten si Szekesfehervar, Guvernatorul cluburilor LIONS din Romania , reprezentanti ai altor cluburi Lions din tara  care ar fi interesati in a  prelua acest eveniment pentru orasele lor.

 Va asiguram ca banii obtinuti in urma acestui targ se vor intoarce catre cei aflati in nevoie si va invitam sa urmariti acest lucru  prin vizionarea paginii noastre de facebook  Clubul LIONS Bistrita, unde vor fi prezentate toate actiunile clubului, facandu-va astfel martori la visul nostru de a-i servi pe cei in nevoie.

TARGUL DE PURICI SE INTOARCE LA ANUL!  VA MULTUMIM!

 

 

Lions Club Bistrita

Presedinte 2015-2016 Ovidiu Clitan

0 comentarii2695 vizualizări04 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0