Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Joi protestam legal in strada!

Protest la Primaria Bistrita - Stop amanarilor. Societatea Civila Bistriteana organizeaza un protest autorizat joi, 31 martie 2016, de la ora 19:00, in fata primariei impotriva tuturor amanarilor Primariei Bistrita: de la acte, la sistemul de apa potabila si canalizare, la asfaltare, etc.

Dorim sa cerem schimbari in modalitatea de lucru a Primariei Bistrita. Credem ca majoritatea bistritenilor v-ati saturat ca pentru orice act depus la Primaria Bistrita sa primiti raspuns dupa saptamani bune de asteptare… Suntem in era digitala si administratia ne trateaza ca in antichitate.

Felicitam functionarii din primarie care isi fac treaba cu devotament si promptitudine, insa exista si functionari care au nevoie de o mai mare eficienta si competenta in actul administrativ.

Pe de alta parte, dupa cum arata bugetele locale, la Bistrita sunt multi bani publici, insa sunt ultilizati nechibzuit. Sarata nu are canalizare, Slatinita nu are apa curenta si o multime de strazi din tot municipiul zac in mocirla, in timp ce autoritatile locale cumpara boxe si aparatura de vot, mese si casute pentru veverite la preturi astronomice.

O parte dintre bistriteni s-au saturat de amanari la documente si amanari la investitii absolut necesare. E timpul ca sistemul administrativ local sa functioneze la nivel european!


Prof. Florin I. Bojor

0 comentarii2681 vizualizări29 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0