Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Ultimile zile de vot pentru Liga Profesorilor Exceptionali.

Cea de a treia editie a campaniei nationale Liga Profesorilor Exceptionali, lansata de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, se apropie de final. Cei zece laureati vor fi desemnati in urma voturilor obtinute, pana duminica, 26 iunie, pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Liga profesorilor exceptionali recunoaste si premiaza performantele si excelenta in educatie. Concursul se adreseaza tuturor invatatorilor si profesorilor de la clasele I - XII, care s-au remarcat de-a lungul carierei prin folosirea unor metode de predare care au avut rezultate notabile, prin implicarea in viata comunitatii, realizari in afara scolii si care se bucura de recunoasterea meritelor de catre elevi, parinti sau colegi.

Criteriile de inscriere includ si preocuparea continua pentru formare, incurajarea si sustinerea elevilor aflati in situatii dificile, implicarea in activitati caritabile si, nu in ultimul rand, descoperirea si indrumarea elevilor talentati care au probat, prin rezultate, daruirea si talentul acestor dascali.

Premiile celei de-a treia editii constau in trei burse de  merit, de 30.000 RON, 20.000 RON si 10.000 RON, pe durata unui an educational, pentru primele trei locuri. Ocupantul locului patru va pleca intr-o tabara educationala la o universitate de prestigiu din Europa. Urmatorii sase premianti vor fi rasplatiti cu cate un laptop. Totodata, toti ocupantii primelor zece locuri vor mai primi diverse premii, intre care si materiale de specialitate si educationale sau enciclopedii.

Va reamintim cei 10 profesori finalisti ai campaniei nationale, Liga profesorilor exceptionali:

Bejan Diana Cristina - profesoara de fizica la Colegiul National de Informatica, Piatra-Neamt, 25  de ani de experienta;

***

Boboc Ana-Luiza - profesoara de limba romana la Scoala Gimnaziala Cozmesti, Com. Stolniceni, Iasi, 20 de ani de experienta;

***

Bostan Ana-Maria  - profesoara de  limba engleza la  Scoala Gimnaziala C-tin Platon Bacau, 7 ani experienta;

***

Buleteanu Maria Iuliana - invatatoare la Liceul George Tarnea, Babeni, Valcea, 25 ani experienta;

***

Cocos Alina-Cristina- profesoara de geografie la Colegiul National Mihai Viteazul, Bucuresti, 15 ani experienta;

Costan Costica - profesor de fizica la Colegiul National Stefan cel Mare, Suceava, 42 de ani experienta;

***

Luncan Anita - profesoara de  chimie la Colegiul National Emanoil Gojdu, Oradea , 34 de ani experienta;

***

Rusu Cristina - profesoara de geografie la Colegiul Tehnic Infoel, Bistrita, 20 de ani experienta;

***

Tufeanu Danielainvatatoare la Scoala Gimnaziala Matei Basarab, Pitesti, 27 de ani experienta;

***

Zsolt Szabo - profesor de limba romana/engleza la Colegiul Tehnic Batthyany Ignac, Gheorgheni, Harghita, 12 ani de experienta.

0 comentarii2828 vizualizări24 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0