Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Duminica 03 Martie 2024 - 14587
DUPA FAPTA SI RASPLATA.

Despre activitatea CAR Bistrita am mai primit  informatii, dar iata ca modul in care conducerea acestei organizatii se achita de sarcinile asumate prin statut, nu au ramas fara ecou la nivel central. Pentru felul  in care conducerea CAR Bistrita raspunde solicitarilor membrilor, Federatia Nationala "OMENIA" l-a cooptat in Comitetul Director pe bistriteanul HAIDAU IORGU, presedintele CAR Bistrita. Este daca vreti, o recunoastere a meritelor presedintelui bistritean in dezvoltarea CAR Bistrita si o garantie a indeplinirii  la superlativ a programului asumat pentru viitor..

              Vestea a venit tocmai cand o noua activitate prevazuta in planul de activitati a CAR Bistrita era in curs de derulare.

Ultima zi a lunii iunie a fost destinata unei vizite in minunata Bucovina, unde renumitele manastiri Moldovita, Sucevita, Putna si-au dezvaluit frumusetile inegalabile, aducand parca totusi ceva nou, enigmatic, nemaivazut pana atunci. Excursionistii pensionari, beneficiari al unui serviciu de transport de inalt nivel, oferit de firma MOLDODENI, au putut admira inegalabilele peisaje de pe traseul stabilit, iar ghizii turistici care ii insoteau le-au oferit informatii interesante legate de locurile pe unde si-au purtat pasii in aceasta aventura bucovineana.

 

          Cristina Somesan.

0 comentarii2870 vizualizări02 iulie 2016
rss 2.0
rss 2.0