Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Vacanta pentru toti copiii in comunitatea bistriteana prin ATCB.

Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita (ATCB) in parteneriat cu Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Nr. 1 Bistrita si Liceul cu Program Sportiv Bistrita, au placerea sa va invite joi, 14 iulie 2016, orele 16:00-18:00, in Padurea Schullerwald, la cea de-a doua activitate din cadrul proiectului Vacanta pentru toti copiii in comunitatea bistriteana.

            Proiectul este cofinantat din bugetul local al municipiului Bistrita pe anul 2016, domeniul interdisciplinar si se desfasoara in perioada 15 mai - 15 octombrie 2016. Scopul acestui proiect este de a facilita accesul la activitati creative, recreative si de loisire pentru toate categoriile de elevi din comunitatea bistriteana, obiectivul general fiind diversificarea posibilitatilor de petrecere a timpului liber pe perioada vacantei de vara in Padurea Schullerwald prin organizarea de activitati culturale, educative si de tineret pentru elevii cu dezvoltare tipica si atipica din municipiul Bistrita si cartierele apartinatoare. Astfel, 3 activitati principale au fost stabilite pentru a indeplini scopul propus, si anume:

30 IUNIE 2016: Vacanta activa si ateliere distractive in Padurea Schullerwald cu tema latino dance: dans, karaoke, ateliere artistic-plastice, jocuri distractive

14 IULIE 2016: Vacanta pentru toti copiii in Padurea Schullerwald cu tema street dance: dans, karaoke, ateliere artistico -plastice, jocuri distractive

11 AUGUST 2016: Vacanta Iris in Padurea Schullerwald cu tema etno dance: dans, karaoke, ateliere artistico-plastice, jocuri distractive

            Primul eveniment organizat in cadrul proiectului a fost un real succes, copiii participanti marturisind ca s-au distrat pe cinste la atelierele noastre.

Asadar, va asteptam cu mic cu mare la activitatile noastre pentru a dansa, a canta, a picta, a crea si a ne distra impreuna.

Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita 

 

 

0 comentarii2870 vizualizări13 iulie 2016
rss 2.0
rss 2.0