Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
"TARGUL DE PURICI" EDITIA A TREIA - LA ORA BILANTULUI.

S-a incheiat  a treia editie a TARGULUI DE PURICI, organizat de catre  Lions Club Bistrita in vederea strangerii de fonduri pentru sustinerea  proiectelelor sale umanitare. La ora bilantului, putem constata cu satisfactie ca efortul nostru de a permanentiza aceasta actiune nu a fost in zadar, putand constata un interes crescut al bistritenilor cu fiecare editie ce a trecut.

Exprimat in cifre, TARGUL DE PURICI a insemnat:

-        Un numar de 170 de voluntari , insumand un volum de munca de peste 2500  ore .

-        700 de ore de voluntariat ale  membrilor clubului si familiilor acestora .

-        Peste 19 parteneri, institutii si firme implicate in buna desfasurare a targului.

-        Peste 7000 de persoane care au vizitat targul.

-        Incasari si donatii in valoare de 52000 de  lei .

       -   Aprox. 4.500 kg de bunuri donate catre 14 ONG-uri, primarii, scoli, biserici si catre  cele 14 localitati din judetul Galati afectate de inundatii , prin intermediul Lions Club Galati.

Pentru aceasta reusita, dorim sa multumim si pe aceasta cale:

- Clubului Lions din Sankt Polten care  a fost promoterul  acestui  targ, ne-a  instruit si a donat cea mai mare parte a lucrurilor expuse.

-Partenerilor nostri: Primaria Bistrita, Inspectoratul Scolar Judetean al judetului BN, Camera de Comert si Industrie BN, LC Siebenburgen Bistrita, Clubul Leo Bistrita, Interact Rotary Bistrita Nosa, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, Dedeman, Transmixt, Forta Zero, Old Friends, Mis Grup, Blajeana, Teo-Baba, Oblio Astrans, Tourmont King,  Teo-Baba srl, Inst Nistor, Chiuloasa , Trans Capa, Aletheia, Vatra si altii.

- donatorilor  persoane juridice: SC Constant Com SRL Bistrita, Lions Club Genesis Cluj, Lions Club Transilvania Cluj, Safeway Fashion Cluj.

- Partenerilor  media:  As TV, Timp online, TV Bistrita si Radio Somes.

-nu in cele din urma bistritenilor care au vizitat targul, celor care au cumparat si celor care au facut  donatii , persoane fizice in numar de peste  150, aceasta dovedind ca au incredere in ceea ce inseamna miscarea lionistica din orasul nostru si in capacitatea  Clubului Lions de a face actiuni care sa raspunda nevoilor comunitatii din care face parte.

Va asiguram ca banii obtinuti in urma acestui targ se vor intoarce catre cei aflati in nevoie si va invitam sa urmariti acest lucru  prin vizionarea paginii noastre de facebook  Clubul LIONS Bistrita, unde vor fi prezentate toate actiunile clubului, facandu-va astfel partasi la visul nostru de a-i servi pe cei in nevoie.

TARGUL DE PURICI SE INTOARCE LA ANUL!  VA MULTUMIM!


Lions Club Bistrita

0 comentarii3003 vizualizări26 octombrie 2016




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0