Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Caravana Educatiei Nonformale.

Importanta educatiei nonformale in procesul de dezvoltare personala si profesionala a tinerilor este tot mai des recunoscuta in randul profesorilor, elevilor, tinerilor si mai ales a lucratorilor de tineret. In acest sens, Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita a propus proiectul Caravana Educatiei Nonformale care s-a bucurat de cofinantare din partea Directiei Judetene pentru Sport si Tineret in perioada august-noiembrie 2016. Scopul proiectului a fost de a stimula interesul a 100 de tineri din 4 localitati ale judetului Bistrita Nasaud (Bistrita, Budacu de Jos, Rodna si Dumitrita) asupra a 4 aspecte importante  pentru dezvoltarea lor personala si profesionala: voluntariatul ca modalitate de dezvoltare personala si profesionala, dialogul structurat ca modalitate de exprimare, implicarea in comunitate, cetatenia activa si politicile de tineret. Aceste teme au fost abordate prin metode de educatie nonformala precum: open space, cafenea publica, expozitie vie si photo voice.

Tinerii participanti au fost captivati si interesati de activitatile propuse, si-au dezvoltat abilitati de comunicare, de munca in echipa si au devenit mai informati cu privire la drepturile lor,  la politicile de tineret, la ceea ce inseamna cetatenie activa.

Multumim tuturor pentru implicare!

 

Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita.

0 comentarii2688 vizualizări10 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0