Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Proiect Biblioteca Scoala Agries, comuna Tarlisua.

In demersurile noastre de imbunatatire a conditiilor de educatie din mediul rural, Asociatia Comunitarium marcheaza finalizarea celei de-a doua etape a proiectului dedicat scolii din Agries. Prima etapa s-a finalizat in luna septembrie, prin amenajarea grupurilor sanitare in interiorul cladirii scolii, alaturi de voluntari olandezi din fundatia Hulp Roemenie.
Cea de-a doua etapa a constat din amenajarea completa a unei biblioteci cu specific tehnic intr-una din salile de clasa neutilizate. Astfel, mai intai am reamenajat cu finisaje moderne sala de clasa, aflata intr-o stare avansata de degradare. Apoi am adus mobilierul necesar bibliotecii si un prim lot de carti. In ultima faza, finalizata in luna decembrie, am dotat biblioteca cu un total de 4000 de volume de literatura scolara si tehnica ( scoala avand profil tehnologic ). Pentru imbunatatirea accesului elevilor la informatie, am dotat biblioteca si cu doua laptop-uri.
Demersurile noastre nu se opresc aici, intrucat am identificat si alte necesitati ale scolii din localitatea Agries( incalzire centralizata, acoperis modern etc. ), aspecte de care ne vom ocupa pe parcursul anului 2017, in diverse parteneriate romanesti si internationale.


In prima poza este biblioteca finisata, mobilata si cu primul lot de carti asezate pe rafturi.
In urmatoarea poza se vede lotul al doilea de carti inca in cutii si cele doua laptopuri pe birou.


Cu respect,
Mihai Oprea, reprezentant Asociatia Comunitarium.

 

 

0 comentarii2940 vizualizări20 decembrie 2016




rss 2.0
rss 2.0