Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 15 Mai 2021 - 14587
Gala SQS - drumul de la obisnuit la extraordinary.

Asociatia Comunitarium invita bistritenii in data de 24 februarie, ora 18.00 la Hotel  Metropolis, la Gala SQS - un eveniment interactiv in care 7 speakeri  vor concura prin discursuri pentru a sprijini 10 copii din mediul rural cu performante de top la invatatura, dar cu o conditie materiala precara. 

Gala SQS aduce in fata publicului bistritean 7 personalitati locale, care vor vorbi despre traseul lor catre succes - drumul parcurs de la o viata obisnuita, la o viata care-i inspira pe cei din jurul lor. Fiecare poveste va fi o sursa de inspiratie si motivatie pentru cei prezenti in sala. Discursurile vor primi note atat din partea unui juriu, cat si din partea publicului prezent.

Pretul unui bilet de intrare este 15 lei si intreaga suma adunata impreuna cu contributiile sponsorilor nostri va fi directionata catre sprijinirea educatiei celor 10 copii selectati, pe care ii puteti vedea in clipurile de prezentare postate pe event-ul de facebook creat de Asociatia Comunitarium -  https://www.facebook.com/events/797362113753211/

Cei 7 concurenti in cadrul Galei SQS, prezentati in detaliu pe link-ul de facebook de mai sus, sunt:

 

Vasile Duda

 Horea Stefanescu

Ana Dragu

 Monica Halaszi

 Zorin Diaconescu 

 Pandea Bogdan

Cristian Codarean 

Juriul evenimentului va fi alcatuit din Tiberiu Useriu (alergator de perfomanta, in acelasi timp invitatul special al evenimentului ), Camelia Toma (coordonator trupa de teatru Corint), Liana Tirau (profesor Colegiul National Liviu Rebreanu) si Sidor Costinasi (trainer certificat John Maxwell Team Romania)

Prezentator Urs Gavrila, Asociatia Comunitarium

 

Va invitam sa sustinem impreuna visele si performantele acestor copii, in drumul lor de la obisnuiti la extraordinari. In 24 februarie, ora 18.00 la Hotel Metropolis !

 

0 comentarii4011 vizualizări20 februarie 2017
rss 2.0
rss 2.0