Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 15 Mai 2021 - 14587
PADUREA LIONS de la Budesti se extinde !

In urma cu 2 ani, Lions Club Bistrita a  demarat  proiectul  Padurea  Lions, in parteneriat cu Tasuleasa Social, plantand 2 hectare de padure intr-o zona arida a localitatii Budesti, scopul principal fiind atat trezirea interesului localnicilor fata de problema defrisarilor din zona Budestiului,  cat si lectia de pedagogie adresata tinerilor voluntari care au participat si care vor mai participa  la urmatoarele impaduriri.

       In acest an, mobilizandu-i si pe colegii cluburilor Lions din Cluj Napoca, "lei" bistriteni sunt pregatiti sa extinda suprafata plantata cu inca 1 hectar .

       Sambata, 8 aprilie 2017, in preajma Floriilor, in colaborare cu Primaria Budesti, pe soare, pe ploaie, va  invitam sa  ne fiti alaturi pentru a adauga inca 4500 de puieti celor plantati pana acum.

       Alaturi de satisfactia de a avea in viitor o oaza  de verdeata  in mijlocul terenurilor aride, garantam si buna dispozitie si binefacerile miscarii in aer liber! In actiunea noastra contam pe sprijinul cat mai multor voluntari. Un gand special pentru parintii care vor sa dea un bun exemplu copiilor lor! Cei care au un harlet bun, ar fi bine sa il tina aproape!

     Formularul de inscriere va putea fi accesat la adresa lionsbistrita.e-dosar.ro .

     Pentru alte informatii va punem la dispozitie tel. 0744.598.760, 0766.599.158.

 

We serve!

0 comentarii4459 vizualizări29 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0