Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Curse pe traseul Mocanitei Transilvaniei dintre Teaca (Bistrita - Nasaud) si Raciu (Mures).

Ne bucuram sa va anuntam ca la sfarsitul lunii mai se vor organiza primele curse din acest an cu trenul diesel pe traseul Mocanitei Transilvaniei dintre Teaca (Bistrita - Nasaud) si Raciu (Mures), una dintre cele mai lungi trasee de cale ferata ingusta functionale din tara. 
Cursele se vor tine in weekendul 27 - 28 mai, precum si din 1 pana in 4 Iunie, cu plecare la ora 10.00 din Gara Teaca. 

In aceasta perioada ne putem bucura de zile relaxante in natura, admirand colinele verzi ale Transilvaniei, animale salbatice de tot soiul, facand o incursiune pe o cale ferata veche de mai bine de un secol. 

Plecarea are loc din Gara Teaca, iar pe traseu vom opri in Valea Lupului si in gara Ocnita, urmand ca la Comlod sa facem o vizita la Castelul Teleki, aflat intr-o stare precara si avand nevoie urgenta de reparatii.

Costul unei calatorii este de 20 lei pentru adulti si 10 lei pentru copii.

Numarul minim de calatori pe fiecare cursa este 20, iar numarul maxim 60, de aceea va rugam sa va rezervati locurile pentru o buna organizare, pe http://mocanitatransilvaniei.ro

Va asteptam alaturi de noi in povestea Mocanitei Transilvaniei!

 

Cristi Moldovan,
Presedinte Asociatia Mocanita Transilvaniei

 P.S. - Trenul si infrastructura feroviara sunt operate de SC IndormurExim SRL. Voluntarii Asociatiei Mocanita Transilvaniei sustin acest proiect prin organizarea si promovarea curselor cu mocanita.

0 comentarii4914 vizualizări19 mai 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0