Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Delicii culinare la Targul Produs in Bistrita-Nasaud.

Bunatatile alimentare marca "Produs in Bistrita-Nasaud", facute dupa retete si procedee traditionale - cornulete, cozonaci si paine, siropuri, conserve de legume, branzeturi, uleiuri presate la rece, produse apicole etc.­ - vor face din nou deliciul celor care aleg sa consume produse sanatoase si gustoase.

Dupa campania de promovare "Aleg sanatos, aleg Produs in Bistrita-Nasaud!", desfasurata sambata trecuta de studentele Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii Cluj-Napoca - Nicoleta Ogagau, Ioana Gaftone si Denisa Tarmure, Targul "Produs in Bistrita-Nasaud" aduce ceva nou si in aceasta sambata. Nina Rus - cea care administreaza Pastravaria Rin din Romuli si care a participat la cea mai recenta editie a emisiunii TV "Chefi la Cutite" va fi prezenta, pentru prima data la Bistrita, la targul saptamanal organizat in Piata Centrala - spatiul din vecinatatea Bisericii Evanghelice, in intervalul orar 9:00 - 14:00. Dupa ce i-a dat gata pe cei prezenti la Ziua Portului Popular de la Nasaud cu pastravul afumat in cetina de brad, icre de pastrav si minunatia de zacusca de pastrav afumat, Nina spera sa-i convinga si pe bistriteni de calitatea si gustul rafinat al produsele sale.

 Sambata, 27 mai 2017, la Targul Produs in Bistrita-Nasaud, mancati sanatos, gustos si sustineti economia locala.

   Infiintata prin initiativa Consiliului Judetean, Asociatia "Produs in Bistrita-Nasaud" este o organizatie de spirijn, promovare si reprezentare a producatorilor din Judetul Bistrita-Nasaud, de promovare a produselor, traditiilor si valorilor locale. Contact: Elena-Maria Barbos - Director executiv, Tel/Fax: +(40) 263/235969, E-mail: produsbn@gmail.com, Mobil: 0727-335541.

0 comentarii3073 vizualizări27 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0