Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Joi 28 Martie 2024 - 14587
BISTRITA SUB ASALTUL ALEXANDRIEI !

In cadrul activitatilor de promovare si intarire a relatiilor cu alte structuri asemanatoare, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Bistrita, organizeaza  in zilele de 19 si 20 octombrie, un schimb de experienta cu omologii lor din Alexandria, Teleorman. Potrivit declaratiilor presedintelui CARP Bistrita, IORGU  HAIDAU, actiunea are drept scop, consolidarea parteneriatului dintre CARP Bistrita si CARP Alexandria, structuri membre ale Federatiei Nationale "OMENIA".

In acelasi timp, se urmareste prin acest schimb de experienta, intarirea relatiilor de prietenie si colaborare, asigurarea unei mai bune cunoasteri reciproce si nu in ultimul rand, promovarea valorilor Bistritene, dincolo de Carpati.

            Dincolo de partea de prezentare a activitatilor desfasurate de catre C A R P Bistrita, presedintele Iorgu Haidau, a inclus in planul schimbului de experienta si vizitarea unor importante obiective turistice din judetul Bistrita-Nasaud, vizite care se vor incheia  in mini-statiunea Colibita cu o  masa de socializare.

   Uram un "bun venit"oaspetilor teleormaneni si le dorim un sejur prolific pe meleagurile lui Rebreanu si Cosbuc.

 

          Elena-Nicoleta Volosincu.

 

 

 

0 comentarii2968 vizualizări17 octombrie 2017




rss 2.0
rss 2.0