Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
FINAL DE SEZON ESTIVAL LA CARP BISTRITA !

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Bistrita, a organizat pentru membri ei, o excursie tematica incheiata cu un pelerinaj la Manastirea Recea si Biserica Sfantului IOAN IACOB HOZEVITUL din Floresti -Cluj, biserica pastorita de preotul Ovidiu Ciprian Martis.

                   Punctul forte al actiunii, l-a constituit depunerea unei coroane de flori la Oarba de Mures, in amintirea zecilor de mii de oastasi ai Armatei romane care si-au  pierdut viata in bataliile purtate pentru eliberarea teritoriilor romanesti, vremelnic ocupate de trupele germane. 

                   Consiliul director al CARP Bistrita, prin presedintele executiv IORGU HAIDAU, a invitat la aceasta activitate mebri ai Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Varstnice, Institutia Prefectului judetului Bistrita Nasaud si reprezentanti ai asociatiei judetene a Cadrelor militare in rezerva si retragere, apartinand structurilor de aparare a tarii.

                    Consecvent principiilor enuntate, conducerea CARP Bistrita, la  ultima activitate de acest gen pentru anul 2017, a urmarit  cresterea coeziunii CARP Bistrita, consolidarea parteneriatului cu alte structuri si organizatii similare si cu atributii in domeniu si nu in ultimul rand, cultivarea sentimentului de mandrie patriotica si de respect fata de eroii neamului.

                     Actiunea s-a incheiat cu o masa de socializare, oferita de conducerea CARP Bistrita.

 

          Elena  Sohorca

.

 

 

Foto - Marius Chiuzan

.

0 comentarii2912 vizualizări25 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0