Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Redescopera frumusetea lucrurilor marunte! prin Festivalul Luminii.

Redescopera frumusetea lucrurilor marunte prin Festivalul Luminii. Organizator: Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei, Centrul Local Bistrita,  Fundatia "Cercetasii Bistriteni"

Unde? Pietonalul Bistrita.

 Cand ? 7 mai 2011, ora 21.00

 Ce este Festivalul Luminii. Proiect sincron desfasurat in 23 locatii din tara.

 De ce? Viata de zi cu zi a devenit o adevarata cursa contra-cronometru pentru cei mai multi dintre noi. Mereu in lipsa de timp, impartiti intre multe responsabilitati, slujba si familie, uitam cu desavarsire de sufletul nostru, uitam sa ne bucuram de lucrurile marunte.

Lumea in care traim ne obliga sa ne planificam cu atentie fiecare clipa pentru a reusi in ceea ce ne propunem si de multe ori uitam sa ne oprim din cand in cand pentru a-i privi pe cei din jur, pentru a simti vantul, pentru a asculta oamenii, pentru a zambi la zambetul copiilor, pentru a redescoperi frumusetea lucrurilor marunte.

Pentru a oferi tinerilor implicati o educatie non-formala, prin responsabilizarea lor si dezvoltarea abilitatilor de organizare in cadrul unui eveniment national.

Pentru a oferi comunitatilor locale un eveniment in cadrul caruia tinerii au posibilitatea de a se manifesta prin diferite forme de arta iar participantii se pot deconecta timp de 2 ore, de la problemele si stresul de zi cu zi, bucurandu-se de atmosfera creata.

 

Informatii:

office@scoutbn.ro

www.scoutbn.ro

 

0 comentarii2653 vizualizări06 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0