Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 15 Mai 2021 - 14587
Produsele marca "Produs in Bistrita-Nasaud" la Ostermarkt si la piata locala din apropierea Bisericii Evanghelice.

Asociatia "Produs in Bistrita-Nasaud" va fi reprezentata sambata, 24 martie 2018, la Ostermarkt, Targul de Pasti al sasilor bistriteni - Ostermarkt, organizat cu o saptamana inainte de marea Sarbatoare a Invierii. Creatiile unicat sau de serie mica realizate cu multa maiestrie de catre artizanii locali sunt, cu siguranta, cadourile cele mai potrivite pentru cei dragi si inedite obiecte de decor pentru locuinta sau spatiul de lucru propriu.

Tot sambata 24 martie 2018, bunatatile alimentare facute dupa retete si procedee traditionale pot fi gasite la piata locala Produs in Bistrita-Nasaud din Piata Centrala.

Autoritatile locale continua traditia Targului de Pasti - Ostermarkt, transmisa din generatie in generatie de comunitatea saseasca din Bistrita.

Decoratiuni de Pasti, artizanat, impletituri din papura, accesorii, bijuterii etc. vor putea fi achizitionate la evenimentul care va avea loc maine la Palatului Culturii, in organizarea Primariei Bistrita, prin Centrul Cultural Municipal, Forumul Democrat German si Biserica Evanghelica.

In acelasi timp, producatorii locali de produse alimentare infrunta vremea nefavorabila si sunt prezenti, in apropierea Bisericii Evanghelice, in intervalul orar 9:00 - 14:00, cu delicioase produse alimentare facute dupa retete si procedee traditionale: cornulete, paine, cozonaci, siropuri, conserve de legume, branzeturi, produse apicole, specialitati pe baza de pastrav, pentru acestea din urma, Chef Nina Rus venind maine cu preparate noi noute. Este asadar, locul si momentul potrivit pentru a face cumparaturi delicioase si pentru a comanda bucate de Pasti cu gustul celor pe care le faceau bunicile noastre.

 

0 comentarii3129 vizualizări24 martie 2018
rss 2.0
rss 2.0