Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 15 Mai 2021 - 14587
PERSOANELE VARSTNICE IN ATENTIA AUTORITATILOR...

Joi, 29 martie, a.c.la Bistrita, a avut loc Sedinta de lucru a Comitetului de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Varstnice, structura din subordinea Institutiei Prefectului. Pentru a treia oara consecutiv, gazda ospitaliera a lucrarilor comitetului, a fost Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Bistrita. Sedinta de lucru la care au participat membri Comitetului Consultativ, ai Consiliului Director al CARP Bistrita,invitati din partea organelor locale,  a fost moderata de Subprefectul Judetului Bistrita-Nasaud, CIPRIAN CECLAN OPREA.

                 Pe  Ordinea de zi a lucrarilor, au figurat probleme referitoare la legislatia in vigoare, despre drepturile consumatorilor la incheierea contractelor de achizitii si prestari, in cazul serviciilor financiare si  in cazul serviciilor de intermediere imobiliara. Informarea a fost prezentata  de catre comisarul sef adjunct la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bistrita-Nasaud, CONSTANTIN DRAGOMIR, care a si raspuns intrebarilor puse de catre membri Comitetului  Consultativ de Dialog Civic.

                In continuarea lucrarilor comitetului, presedintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Bistrita, IORGU HAIDAU, a prezentat un raport de activitate a CARP Bistrita pe anul 2017.

                Presedintele CARP Bistrita, IORGU HAIDAU, a scos in evidenta relatiile de buna colaborare cu Comitetul Consultativ de Dialog Civic, subliniind totodata si aportul organelor locale, la buna desfasurare a activitatilor planificate.

"Prin perfectionarea sistemului de acordare a imprumuturilor, vizam marirea numarului de membri ai CARP Bistrita", a declarat pentru Bistritanews.ro presedintele Iorgu Haidau.

                Sedinta de lucru a Comitetului Consultativ de Dialog Civic, s-a incheiat cu o vizita in sediul CARP Bistrita.

 

            Dorina Seplecan Guzu.

0 comentarii3542 vizualizări29 martie 2018
rss 2.0
rss 2.0