Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Targ traditional de Florii si Paste "Produs in Bistrita-Nasaud".

Daca vremea capricioasa a facut ca editia din acest an a Ostermarkt sa se desfasoare intr-o configuratie restransa, Asociatia "Produs in Bistrita-Nasaud" s-a gandit sa va aduca lumina, culoare si gusturi savuroase cu ocazia Sarbatorilor de Florii si Paste.

Bunatati alimentare facute dupa retete si metode traditionale, precum si creatii unicat sau de serie mica realizate cu multa maiestrie de catre artizanii locali va asteapta sambata, 31 martie si de marti, 3 aprilie pana sambata, 7 aprilie, la Targul traditional Florii si Paste "Produs in Bistrita-Nasaud", din Piata Centrala (langa Biserica Evenghelica).

Creatiile unicat, realizate manual de mesterii populari si artizanii locali sunt cadourile cele mai potrivite pentru cei dragi si inedite obiecte de decor pentru locuinta, iar la capitolul gastronomie, producatorii din Bistrita-Nadaud va vor readuce, cu siguranta, gustul si aroma sarbatorilor de altadata.

De la Targul traditional Florii si Paste "Produs in Bistrita-Nasaud", care va avea loc in 31 martie si 3 - 7 aprilie 2018, in Piata Centrala (langa Biserica Evenghelica) intre 9:00 - 18:00, puteti achizitiona decoratiuni de Pasti, artizanat, impletituri din papura, accesorii, bijuterii etc., precum si cu delicioase produse alimentare facute dupa retete si procedee traditionale: cornulete, paine, cozonaci, siropuri, conserve de legume, branzeturi, produse apicole, specialitati pe baza de peste. Este asadar, locul si momentul potrivit pentru a face cumparaturi delicioase si pentru a comanda bucate de Pasti cu gustul celor pe care le faceau bunicile noastre.

0 comentarii2765 vizualizări31 martie 2018
rss 2.0
rss 2.0