Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Zilele Mamprenoarelor aduna la Cluj femei antreprenor din toata tara.

Mamele antreprenor din comunitatea Mamprenoare sunt decise sa demonstreze ca sunt o forta la nivel national si se vor aduna la Cluj-Napoca pentru o serie de evenimente cu sute de participanti, in cadrul Zilelor Mamprenoarelor. Mamici antreprenor din toata tara vor participa la Zilele Mamprenoarelor ce vor avea loc la Cluj-Napoca, in perioada 3-6 mai 2018. Astfel, in 3 mai este programat workshopul dedicat femeilor (mamici sau nu) care isi doresc sa intre in comunitate pentru a-si clarifica sau dezvolta ideea de afacere. "Si mamica, si antreprenor de succes" va avea ca tematica "Educatie si Atitudine pentru Succes", iar speakerii vor fi Ana Macovei - Community Manager Cluj Napoca, Anamaria Ciuhuta - Community Manager Bucuresti, Loredana Mocescu - Community Manager Ploiesti si Alina Bota - Fondator Comunitatea Mamorenoare. Nu mai putin de 150 de locuri sunt disponibile pentru acest workshop, organizat de Level Up Vision si Mamprenoare in parteneriat cu Asociatia Parinte InFloresti, iar pana in 15 aprilie se ofera reducere de 10% din taxa de participare.

In data de 4 mai va avea loc cel de-al doilea workshop, "Si mamica si manager de succes", primul din cadrul Scolii de Management pentru Mamprenoare. Atelierele Scolii de Management sunt dedicate membrelor mai vechi ale comunitatii, care detin deja afaceri aflate in diferite stadii de dezvoltare si din cele mai diverse domenii: de la mici ateliere de produse hand-made pana la avocati, psihologi, terapeuti, nutritionisti, comunicatori, poeti, designeri florali si ciocolatieri. Subiectul abordat va fi "Atitudinea Managerului -15 Comportamente care ne impiedica succesul" si partenerii de viata, partenerii de afaceri sau angajatii mamprenoarelor sunt bine-veniti la acest workshop.

Punctul culminant il va reprezenta Targul Mamprenoarelor, editia I, programat pentru 5-6 mai la Muzeul Etnografic al Transilvaniei de pe str. Memorandumului, Cluj-Napoca. Organizat de Level Up Vision si Mamprenoare in parteneriat cu Handmade Transilvania si Primaria Cluj-Napoca, targul se vrea prilejul perfect de prezentare a Mamprenoarelor in fata comunitatii din orasul de pe Somes. Clujenii vor avea ocazia sa cunoasca produsele si serviciile mamprenoarelor din Cluj Napoca, Alba Iulia, Bucuresti, Iasi, Timisoara sau Ploiesti in fiecare zi, intre orele 10-20. Va fi un eveniment cu atmosfera frumoasa, mai mult decat un targ, un cadru in care mamprenoarele se vor intalni cu publicul, isi vor face cunoscute produsele dar mai ales povestea! Modalitatile de prezentare vor fi dintre cele mai creative, de la ateliere si pana la demonstratii de maiestrie, prezenari de moda sau chiar terapii.

De mentionat si faptul ca mamele antreprenor au chiar si o revista proprie. Primul numar al revistei Mamprenoare a vazut lumina tiparului recent, cu un format glossy si texte semnate exclusiv de femeile antreprenor; in total peste 50 de povesti inspirationale despre curajul de reinventare si despre transformarea maternitatii in oportunitate de business. Femei obisnuite au ajuns astfel vedete in paginile revistei al carei mesaj este unul singur: succesul poate fi foarte aproape atunci cand alegem sa ne unim fortele. Revista a ajuns in mainile celor peste 600 de femei participante la conferinta The Woman din 21 martie de la Cluj-Napoca, in tara, dar si in diaspora, iar urmatorul numar urmeaza sa fie tiparit in luna iunie 2018!

Comunitatea Mamprenoare este un Business Hub & Accelerator pentru mamele care isi doresc dezvoltarea unei afaceri proprii care sa le permita sa devina independente financiar.

Comunitatea a fost fondata in urma cu doi ani de catre Alina Bota, o romanca ce locuieste in prezent in Belgia si care isi doreste scoaterea la lumina, incurajarea si promovarea talentului si creativitatii femeilor romance atat la nivel national, cat si la nivel international. Mamprenoare are acoperire internationala, cu comunitati locale conduse de manageri locali in orase precum Bucuresti, Iasi, Cluj Napoca, Ploiesti, Timisoara, Alba Iulia si lista este in continua crestere deoarece din comunitate fac parte tot mai multe romance din Elvetia, Franta, Belgia sau UK.

 

Pagini Utile:

  • Mamprenoare pe web: http://mamprenoare.eu/
  • Mamprenoare pe facebook:  https://www.facebook.com/mamiciantreprenor/

 

Contact:
Alina Bota, fondator
tel: 0737/ 809 697 e-mail: contact@mamprenoare.eu; alina.bota@levelup.vision  
0 comentarii2912 vizualizări02 aprilie 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0