Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Concursul National pentru Elevi "Diversitatea - O Sansa in plus pentru viitor.

In perioada 15 februarie - 6 iunie 2018 se desfasoara Concursul National pentru Elevi "Diversitatea - O Sansa in plus pentru viitor, editia a XII-a, derulat de catre Ministerul Educatiei Nationale, in parteneriat cu Asociatia "Divers". Invitam pe aceasta cale elevii din toata tara sa formeze echipe multiculturale si sa se inscrie la concurs pana in data de 16 aprilie 2018  prin trimiterea fisei de inscriere la adresa de e-mail  office@divers.org.ro.

            Concursul national pentru elevi "Diversitatea - O Sansa in plus pentru viitor" este o provocare adresata elevilor din toata tara, care sunt rugati sa formeze echipe de cate 5 elevi (fete si baieti ), iar cel putin un membru al echipei sa apartina unei alte etnii decat cea majoritara. Concurentii vor realiza o proba creativ-artistica care trebuie sa reflecte viziunea elevilor despre diversitate, aceasta va fi prezentata pe plan local in cadrul unui mic spectacol filmat. Filmul va participa la o preselectie la care juriul va selecta participantii la faza nationala a concursului. Filmul trebuie trimis electronic pana in data de 3 mai 2018 la Asociatia Divers la adresa de e-mail office@divers.og.ro (prin Wetransfer de exemplu sau share prin Dropbox, etc) ori prin posta.

La faza nationala din Magurele, judetul Ilfov, 3-6 iunie 2018, echipele vor parcurge o proba teoretica cu intrebari tip grila din domeniile educatiei civice si istoria, traditiile si obiceiurile minoritatilor nationale, respectiv proba creativ-artistica prezentata la faza locala.

 

            Inscrieri si informatii suplimentare la 0722-318605, Koreck Maria, office@divers.org.ro.

 

            Detalii despre concurs (regulament, fisa de inscriere), respectiv editiile anterioare se gasesc si pe pagina web al concursului http://www.divers.org.ro/…/concursul-…/diversitate-2018.html.

 

0 comentarii2835 vizualizări03 aprilie 2018
rss 2.0
rss 2.0