Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 15 Mai 2021 - 14587
Automobil Clubul Roman la 114 ani .

Astazi, 5 aprilie 2018, Automobil Clubul Roman implineste onorabila varsta de 114 ani de existenta. Infiintat la 5 aprilie 1904, la Grand Hotel Boulevard din Bucuresti, la initiativa printului George Valentin Bibescu, Automobil Clubul Roman s-a inscris printre primele 10 cluburi auto din Europa si printre primele 14 din lume. In ianuarie 1909, Monitorul Oficial publica Legea cu articol unic, semnata de Regele Carol I: "Se recunoaste Societatii Automobil Club Roman din Bucuresti, calitatea de persoana morala", in conformitate cu hotararea Camerei Deputatilor din 22 ianuarie si a Senatului din 19 februarie 1909.

De 114 ani suntem in slujba automobilistilor!

Pe 5 aprilie 1904, Automobil Clubul Roman era fondat de catre un grup de iubitori ai automobilelor din acea vreme. Acum la 114 ani, ducem mai departe dragostea si pasiunea pentru automobilism impreuna cu membrii nostri, oferindu-le toata protectia si ajutorul de care au nevoie in traficul rutier.

Ne-am pastrat verticalitatea si functia fundamentala ca formator de opinie al automobilismului din tara noastra, al apararii intereselor majore ale automobilistilor, al sigurantei si educatiei rutiere, si am fost initiatorul si promotorul motorsportului romanesc.

Ca o profesiune de credinta, Automobil Clubul Roman isi aduce o contributie deosebita in perfectionarea sistemului asistentei rutiere, juridice, turistice si de informare din Romania, mentinandu-si pozitia de lider de piata pentru automobilistii autohtoni si straini. ACR realizeaza o gama vasta de beneficii, avantaje si facilitati acordate membrilor asociatiei, cu o puternica baza materiala si logistica de depanari si transporturi ale automobilelor implicate in incidente pe arterele de circulatie. ACR dispune de o flota pentru scoala de soferi, de linii proprii de ITP si de verificare tehnica generala; beneficiaza de Programul Mondial de discount-uri "Show Your Card!" si pune la dispozitia membrilor sai Permisul International de Conducere si Carnetul de Trecere prin Vama.

In calitate de membru al Federatiei Internationale a Automobilului (FIA), ACR, impreuna cu cele peste 200 de cluburi auto member FIA, va continua promovarea conceptelor de mobilitate si va asigura automobilistilor cele mai bune servicii de ajutor rutier.

Cu ocazia Zilei de 5 aprilie 2018, Ziua Automobilistului, Automobil Clubul Roman adreseaza tuturor automobilistilor cele mai calduroase felicitari, urari de sanatate si fericire si dorinta de a avea parte de calatorii in deplina siguranta si confort pe arterele de circulatie din tara si strainatate!


LA MULTI ANI !

0 comentarii4417 vizualizări05 aprilie 2018
rss 2.0
rss 2.0