Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 29 Martie 2024 - 14587
SANATATE PENTRU TOTI.

Sub acest generic s-a desfasurat la Nasaud, in sala mica a Casei de Cultura, ZIUA SANATATII, ce are loc in fiecare an, in ziua de 7 aprilie, incepand din anul 1950, printr-o hotarare a Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Hotararea s-a luat inca din anul 1948, cand a avut loc prima intrunire la nivel mondial dedicata sanatatii, in cadrul careia s-a hotarat  aniversarea  la 7 aprilie, a Zilei Mondiale a Sanatatii.

Organizatia Mondiala a Sanatatii - OMS este  o institutie specializata a Natiunilor Unite, creata la 22 iulie 1946, cu sediul la Geneva. Ziua Sanatatii se desfasoara in fiecare an sub alt generic ce acopera un domeniu prioritar a sanatatii.

Organizatorii  Zilei Sanatatii de la Nasaud, respectiv: ASTRA, Liga Scriitorilor si Casa de Cultura, au avut ca invitat pe domnul psih. Alexandru D. Bar - Reiki Master, care a precizat ca boala nu inseamna altceva decat faptul ca  vibratiile  corpului nu mai sunt in armonie. A insistat asupra metodei Reiki, prin care organismul revine la ECHILIBRU SI ARMONIE, deci, sanatate.  

S-au expus alte metode de tratare a unor boli prin bioenergie si biorezonanta, metode ce -si dovedesc tot mai mult eficienta. Deci  un alt pas  spre  Sanatatea pentru toti. Au intervenit cu intrebari, completari si creatii literare dedicate sanatatii domnii: Ioan Seni, Ioan Botan, Lucretia Mititean, Romulus Berceni, Ioan Mititean, Floarea Ples, Ana Vaida, Mircea Darosi, Ionut Nistor, directorul Casei de Cultura.

In incheiere s-au facut cateva aplicatii practice.


    Ioan Mititean  

0 comentarii2947 vizualizări12 aprilie 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0