Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Organizam Bistrita Armonia Jazz 4.0 impreuna cu tine.

Un proiect independent care provoaca si testeaza ideile comunitatii, o provocare pentru tineri in special, un prilej de consolidare a unei comunitati formata din oameni liberi, responsabili si fericiti. Fiecare eveniment are in spate o echipa care face ca lucrurile sa se intample, iar pentru editia din acest an "Bistrita Armonia Jazz" ne propunem sa formam impreuna cu tine o echipa care organizeaza, sustine, traieste si se bucura de aceasta experienta.

    Ne propunem: activitati de relaxare si bucurie intr-un mod atractiv, interesant si placut, pe ritmuri de jazz,.in zilele de vineri, sambata si duminica 15-17 iunie 2018 (in primul weekend din vacanta de vara a elevilor), in zona foisorului din Parcul municipal. Un loc de exprimare a unor artisti ambulanti, activitati expozitionale, ateliere in aer liber, workshopuri de creatie si stiinte,  activitati sportive, zona pentru hamace, "biblioteca din parc", kendama competition si multe alte activitati pe care le poti propune/organiza si sustine chiar tu. 

      Vino sa te intalnesti cu prietenii sau sa iti faci prieteni noi!

 Informatii suplimentare la telefon 0745375134

 

https://www.facebook.com/events/855874797936724/ 

 Organizam Bistrita Armonia Jazz 4.0 impreuna cu tine

  Implica-te, sustine, fii voluntar! https://goo.gl/forms/CvlHfINglNlUTCK43

 

 

0 comentarii3129 vizualizări14 mai 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0