Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Luni 17 Iunie 2024 - 14587
La doar 10 ani, Elena Maria organizeaza Festivalul Limonadei.

Fundatia Inocenti Bistrita are placerea de a va invita la o altfel de petrecere in aer liber dedicata Zilei Copilului. Este vorba despre Festivalul Limonadei, editia I, eveniment nascut la initiativa Elenei Maria, o micuta de la Colegiul National "Liviu Rebreanu". Elena Maria isi doreste ca, prin aceasta actiune, sa aduca bucurie si culoare in vietile copiilor cu care soarta a fost mai putin generoasa.

Festivalul Limonadei este organizat de catre Terasa Restaurant Jacqueline din Bistrita, Fundatia Inocenti Bistrita si colectivul clasei a III-a A din cadrul Colegiului National "Liviu Rebreanu" (invatatoare - doamna Chira Dalia). Asa cum ii spune si denumirea, vedeta zilei va fi limonada, dar copiii si parintii lor se vor putea bucura si de alte surprize delicioase pregatite de catre organizatori, printre care hamburgeri de pui.  

Evenimentul va avea loc in data de 1 Iunie 2018, intre orele 10:00 - 15:00, la Terasa Jacqueline din Bistrita (Pietonalul Liviu Rebreanu, nr. 32).

Prima editie a Festivalului Limonadei vine in sprijinul programului "Eu si Familia Mea", derulat de catre Fundatia Inocenti, fondurile stranse ajutand specialistii si voluntarii Inocenti sa desfasoare in cele mai bune conditii activitatile dedicate copiilor din Centrul de Plasament Bistrita. Persoanele care vor alege sa sarbatoreasca Ziua Copilului impreuna cu noi vor avea ocazia sa afle informatii despre programele pe care le desfasuram in acest moment, istoricul organizatiei, precum si oportunitatile de a deveni parte din povestea Inocentilor.

 

Va invitam, asadar, sa fiti alaturi de noi si de aceasta data, si sa oferim impreuna sansa la o viata mai buna, mai vesela si mai sanatoasa si copiilor cu nevoi speciale!

 

Sidonia Calugar

Asistent Manager

Psihopedagog

 

Fundatia Inocenti/ Romanian Children's Relief

Tel:0040 743499478

Email: sidonia.calugar@inocenti.ro

www.inocenti.ro

www.rcr.org

 

0 comentarii3325 vizualizări24 mai 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0