Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 15 Mai 2021 - 14587
Rotary Club Bistrita Nosa aduce zambete pe buzele copiilor.

Cu ocazia Zilei Copilului, Rotary Club Bistrita Nosa a organizat spectacolul de teatru "Povestea lui Bine - Rau". Pe scena Sinagogii Bistrita au urcat actorii  trupei Mini Reactor din Cluj-Napoca, care i-au incantat pe cei peste 170 de copii de la Scolile  Gimnaziale din Stramba, Stefan cel Mare Bistrita  si   Colegiului National Liviu Rebreanu Bistrita, cu un spectacol de teatru profesionist, in care actorii si-au jucat rolurile perfect, spre incantarea celor din sala, precum si cu o minunata proiectie de lumini pe tot parcursul piesei de teatru.

 Unul dintre proiectele principale ale Clubului Rotary Bistrita Nosa este "Rotary sustine educatia" iar aceasta piesa de teatru a fost organizata tocmai din dorinta clubului de a promova cultura printre copiii judetului.

Cu aceasta ocazie am reusit sa oferim sansa vizionarii unei piese de teatru cu actori profesionisti catorva copii din Bistrita, dar in mod special  celor aprox 30 copii care invata la Scoala Generala Stramba.

 Atasat gasiti si cateva poze reprezentative de la acest eveniment.

 Multumesc mult!

 

Cristian Tuturuga 

Mobil: 0775.310.030

 

0 comentarii3129 vizualizări31 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0