Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Lansarea proiectului "Tineri voluntari pentru bunici solitari".

Maine, miercuri 6.06.2018, de la ora 18.00, la Sinagoga din Bistrita, va avea loc Spectacolul de lansare a proiectului "Tineri voluntari pentru bunici solitari". Centrul Multicultural Sinagoga Bistrita gazduieste miercuri 6 iunie 2018, incepand cu ora 18.00, spectacolul ocazionat de lansarea proiectului "Tineri volunari pentru bunici solitari" al Lions Bistrita.

Pe scena vor evolua Livia Rostas (vioara) de la Liceul de Muzica "Tudor Jarda", profesor Mihai Span, care va interpreta "Balada" de Ciprian Porumbescu. Tot la vioara, Nicolae Ivan, de la Scoala Populara de Arte, profesor Maria Stanciu, va interpreta  "Concertul nr. 2, p. I de Friedrich Seitz. In program sunt Eduard Dragu Salagean (pian) - Liceul de Muzica "Tudor Jarda", profesor Lidia Paval, Mazurka 19 in Bminor de Frederich Chopin; Bogdan Borta (clarinet) -Scoala Populara de Arta, profesor Gheorghe Cozma, melodii populare; Patricia Adam si Iulian Lutaniuc - Clubul de Dans Sportiv Floris, profesor Florica Budusan, dans modern si de societate; Cosmina Costin (chitara) - Liceul de Muzica "Tudor Jarda", profesor Valentin Pop, Julia Florida de Agustin Barrios Mangore; Alexandru Grecu (chitara) - Liceul de Muzica "Tudor Jarda", profesor Valentin Pop, Gran Jota de Francisco Tarrega; si Trupa de teatru "Corint", Asociatia Argument - Tablouri cu Bunici.

La eveniment vor participa tinerii si bunicii implicati in proiect, dar sunt asteptati toti cei care inteleg cat de necesar este dialogul intre generatii.

 

Va multumesc!

 

Sorin Herciu 
Bistrita, Romania 


0 comentarii3080 vizualizări05 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0