Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Bistrita - ONG Fest. Targul ONG-urilor bistritene.

Asociatia "Armonia" Bistrita, organizeaza in zilele de 21 - 22 septembrie 2018 "Bistrita - ONG Fest. Targul ONG-urilor bistritene", editia a II-a, valorificand pentru activitatea expozitionala spatiul oferit de porticurile Ansamblului "Sugalete", respectiv faleza raului Bistrita (in a doua zi a evenimentului).

     Sunt invitate sa participe asociatii, fundatii, grupuri civice neinregistrate, cu sediul in judetul Bistrita - Nasaud si in regiunile invecinate, organizatii autonome. 

     Un proiect independent care provoaca si testeaza ideile comunitatii, un prilej de consolidare a unei comunitati formata din oameni liberi, responsabili si fericiti. 

 

Programul activitatilor:

 

       21 septembrie 2018:

sub porticurile Ansamblului Sugalete:

-                  12.00 - 14.00 - Organizarea spatiului de expunere si a dotarilor aferente;

-       14.00-17.00 - desfasurarea activitatilor expozitionale "Bistrita - ONG Fest", editia a II-a: activitati informative la standul propriu, prezentarea proiectelor proprii fiecarei organizatii participante, recrutare de voluntari, dezbateri, ateliere pe diverse teme de interes pentru sectorul neguvernamental si pentru vizitatori;

 

in Biserica Evanghelica:

-         17.00-19.00 - Organizarea unui forum de discutii al reprezentantilor ONG-urilor participante si al invitatilor, urmat de un moment muzical. 

 

 22 septembrie 2018, ora 12.00 - 15.00:

pe faleza raului Bistrita (intre Podul Jelnei si Podul Budacului, sub Padurea Codrisor)

-       "Discover the river", activitati si dezbateri privind nevoile de amenajare a cursului raului, in cadrul Zilei Internationala fara autoturism

-                   "Picnicul de pe vale" (locatia: Terasa "Vama Veche")- o masa a bunei vecinatati intre bistritenii care locuiesc de-a lungul cursului raului Bistrita.

 

   Nu se percepe taxa de participare la expozitie, fiecare organizatie isi va suporta cheltuielile de participare si realizarea standului propriu/formei de expunere in spatiul convenit in prealabil cu organizatorii. Organizatiile partenere vor conveni asupra modului de acoperire a cheltuielilor minimale de organizare.

 

   Aspecte organizatorice, programul activitatilor, obligatiile participantilor si detalii tehnice:

Fiecare organizatie participanta isi va realiza standul propriu/forma de expunere in spatiul convenit in prealabil cu organizatorii si de asemenea isi va asigura paza spatiului pentru expunere, precum si a dotarilor aferente acestuia pe toata durata evenimentului .

 

Expozantii si reprezentantii acestora:

-                  Vor asigura respectul pentru diversitate, pentru valorile democratice si drepturile omului, 

-                  Nu se vor angaja in nicio activitate de comercializare a produselor, de promovare a partidelor politice sau propaganda politica, religioasa sau alte actiuni care pot sa degenereze in atitudini si manifestari disciminatorii, 

-                  Nu vor deteriora si/sau cauza stricaciuni spatiului expozitional, orice activitate care va duce la deteriorarea partiala/totala a spatiului si dotarilor aferente va induce expozantilor raspunderea integrala pentru faptele lor si plata unor despagubiri in functie de paguba produsa

   In caz contrar, organizatorii isi rezerva dreptul de a solicita masuri de remediere a unor eventuale situatii de acest gen, inclusiv prin invitarea expozantului si/sau a reprezentantilor acestuia de a parasi spatiul destinat evenimentului.

 

Detaliile tehnice si programul manifestarii va fi definitivat de comun acord cu participantii.

 

Data limita de inscriere: marti 18 septembrie 2018, ora 16.00

Informatii suplimentare:  telefon 0745 375134, E- mail: armonia.bistrita@yahoo.com

Inscrieri on-line https://goo.gl/forms/pliOkADzTiscyBXT2

 

 

0 comentarii2996 vizualizări17 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0