Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
O #experintadeneuitat.

Tot timpul sunteti pe drum, catre serviciu, cumparaturi, scoala, parinti. Dar dintre toate aceste drumuri cea mai asteptata calatorie este cea de vacanta. Suntem alatauri de Membrii ACR si ceilalti  automobilisti in momentele dificile din timpul calatoriei cu automobilul dar nu numai, le suntem alaturi si cand isi planifica calatoria, si stim ca pentru plecarea in vacanta acestia isi fac planul dinainte, unde merge, care sunt costurile, de unde isi cumpara sejurul pentru o  #experintadeneuitat.

De aceea pentru Membrii ACR am cautat, testat si am gasit un partener de incredere, Paralela 45, cu care am semnat un parteneriat  in beneficiul Membrilor ACR.

De astazi primiti Extra reducere de 5% la toate pachetele de vacanta, cazari, biletele de avion si toate celelalte servicii pe care agentia de turism le poate oferi, exclusiv pentru Membri ACR.

Ramaneti aproape de informarile ACR si de Paralela 45 pentru sejururi exclusive, create  pentru Membrii ACR de organizatii 100% romanesti.

La inscrierea in club ati intrat in familia ACR si, ca intr-o mare familie, va oferim tot ce-i mai bun!

Intrati pe www.paralela45.ro si alegeti-va sejurul!

 

Automobil Clubul Roman

27 Strada Tache Ionescu, Bucuresti

Bucharest 010353

Romania


0 comentarii3080 vizualizări27 septembrie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0