Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Duminica 03 Decembrie 2023 - 14587
Cupa Bistrita Nosa 2011 la fotbal , editia a II-a.

Rotary Club Bistrita Nosa. Comunicat de presa. Cupa Bistrita Nosa 2011 la fotbal , editia  a II-a. BAZA SPORTIVÃ ALEX din Bistrita,
Sambata - Duminica. 28 - 29 Mai 2011.
Amatorilor de sport din Bistrita si Judetul Bistrita Nasaud si in special celor care iubesc fotbalul le propunem o minicompetitie care, pe langa scopul caritabil, sa le ofere cateva ore / zile de miscare si voie buna.
Manifestarea este menita sa promoveze prietenia si sportul, ambele insa sub stindardul dorintei de a servi o cauza mai inalta, aceea de a strange resurse pentru un scop umanitar, in spiritul principiului care anima Rotary International: "Service Above Self".

Echipele participante sunt: TRANSILVANIA BROKER, RECORD, AMBIENT, DUCOMET, BCR BISTRITA  , MEMVIS .
Fotbalisti amatori din cele 6 companii si organizatii se vor intalni pe terenurile sintetice de fotbal de la BAZA ALEX din Bistrita. Meciurile vor incepe sambata de la ora 9. Dumunica se vor juca semifinalele, la ora 9 , iar finala se va juca  de la ora 11.

Fiecare echipa de 6 persoane va plati o taxa de participare, din care se vor acoperii cheltuielile, competitiei , diferenta urmand sa se constituie intr-un fond care sa poata fi utilizat de catre Clubul Rotary Bistrita Nosa pentru o bursa sociala de care sa beneficieze un copil talentat.

Prima editie, desfasurata anul trecut, a fost un succes, fondurile obtinute au  fost oferite sub forma unei burse unui tanar muzician: VOLAND SZEKELY. Mai multe date despre acesta gasiti in materialul atasat acestui comunicat.

Organizatorii vor oferi tuturor echipelor diplome onorifice de participare in care se va consemna importanta si destinatia contributiei fiecarui participant precum si un trofeu echipei castigatoare.


Va asteptam!

Cristian Sirlincan
Presedinte Rotary Club Bistrita Nosa 2010- 2011
Organizare &PR Clipart Advertising

Marin Ecedi
Branch Manager

ClipArt Advertising / Bistrita
420081 Bistrita, str. P. Ispirescu nr. 15A, et. 2
tel./fax:             0040 263 21 21 66      
mobil:            0726 300 840      
e-mail: officebn@clipart.ro

ClipArt Advertising / Cluj-Napoca
400692 Cluj-Napoca, str. Baladei nr. 35
tel./fax:             0040 264 59 99 29      

www.clipart.ro

 

 

 

Rotary Club Bistrita Nosa a initiat pentru anul scolar 2010/2011 Bursa Rotary Nosa, atribuita  unui  student merituos , dar cu o situatie financiara dificila. In urma unor criterii de selectie bursa a fost acordata tanarului marimbafonist Voland Szekely, care datorita talentului si Bursei RC Bistrita Nosa, studiaza la Academia de Muzica din Linz, anul I. Fiind catalogat de profesori si artistii acestui instrument, ca un talent innascut,  Voland a obtinut in fiecare an de liceu premiul I la olimpiada nationala, alte premii nationale si internationale si premii de excelenta: in 2006:Olimpiada Faza Zonala  Cluj Napoca  Premiul I; Olimpiada  Faza Nationala  Cluj Napoca  Premiu Special; Concurs National de Interpretare Instrumentala - Sighetu Marmatiei - Premiul I; In 2007: Olimpiada  Faza Nationala Premiul I; In 2008 Olimpiada  Faza Nationala Bacau Premiul I, Festival International  J.S.Bach  Cluj  Premiu de Excelenta, In 2009: Olimpiada  Faza Nationala Bucuresti Premiul I. In 2010 Concurs International de Percutie Timisoara, Premiul II; Premiul Cristian.

0 comentarii2877 vizualizări27 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0