Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Adopta o mama!

Comunitatea Mamprenoarelor din Cluj organizeaza joi, 7 martie, de la ora 10.00, la Apartament 1 Bistro&Bar, un eveniment special dedicat femeilor victime ale violentei domestice, beneficiare ale campaniei nationale "Adopta o Mama", initiata de Mirela Retegan. Evenimentul in sine inseamna o reconectare a acestor femei la ziua de 8 martie, la ceea ce ar trebui sa insemne ea pentru o femeie: o pauza de la grijile zilnice, o iesire in oras cu fetele, la o tura de cumparaturi si o surpriza de final pentru suflet. Toate acestea le vor fi asigurate cu ajutorul partenerilor campaniei:

-membrele comunitatii Mamprenoarelor din Cluj - care au facut pachete cu "bunatati": genti, esarfe, cercei, bratari, etc

-Oriflame Romania- cosmetice faine pentru doamne si mai faine

-Apartament 1 Bistro&Bar- un pic de rasfat culinar

 -organizatorii concertului "Tu esti primvara mea" sustinut de Ad Libitum Voices (8 martie, ora 18.30, Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca)- le vor oferi fiecareia dintre doamne un bilet

-Gasca Zurli- Mirela Retegan va veni personal sa le aduca mamelor invitatii la spectacolul din Cluj-Napoca: turneul national "Casa Zurli", 24 martie,  ora 17.00,  BT Arena (Sala Polivalenta)

Si mai e un partener pe care contam: VOI, cei din presa, pentru a raspandi ideea (nu neaparat pentru a participa la eveniment- caci e vorba de femei a caror identitate este, asa cum stiti, de multe ori protejata, sau mai bine sa ramana protejata), pentru a mai ajuta la strangerea unor pachete suplimentare. Pentru ca, dincolo de cele care participa la evenimentul din 7 martie, vrem sa ducem aceste pachete si mesajul in sine catre cat mai multe femei victime ale violentei domestice. De asemenea, daca stiti femei in asemenea situatii, va rog sa ne contactati!

Avem doua puncte de colectare pentru cadouri, va rugam sa le ambalati frumos si sa scrieti cate un mesaj de suflet unei mamici care trece printr-un moment greu si are nevoie de sprijin:

1) Zem Center - Str. Brancusi nr 53 -https://www.facebook.com/ZemCenter/
2) Magazinul "La Maison du Savon de Marseille Romania" - Str. Baba Novac 17 - https://www.facebook.com/maisondusavonromania

 

Iata si mesajul de la care a pornit intreaga campanie, mesajul celei care a dat startul in toata tara:

"Sunt Mirela Retegan si am ales sa am grija de mamele care au nevoie de ajutor! Intra cu mine in cea mai frumoasa campanie dedicata mamelor din Romania !

Adopta o mama! Am ales sa am grija de acele femei care au avut curajul sa fuga din calea unor soti, parteneri agresivi si sa se refugieze impreuna cu copiii lor in Casele Apgar ale Asociatiei Touched Romania, in speranta ca aici vor gasi puterea sa porneasca pe un drum nou in viata, pavat cu intelegere, sustinere si dragoste.

Sunt femei pentru care libertatea si dragostea au reprezentant un vis greu de atins, care ani la rand au suferit umilinte greu de imaginat, au devenit victime ale unei societati care incurajeaza, inca, traiul cu agresorul.

Visul acestor mame este sa aiba o poseta, un ruj sau un parfum. Lucruri mult prea scumpe pentru a si le permite. Ciudat, daca ne gandim cate posete pe care nu le folosim avem in dulap sau cate zeci de perechi de pantofi nepurtati avem in debara.

Intra in cea mai frumoasa campanie dedicata mamelor din Romania, pregateste un pachet in care pui orice lucru nou pe care il consideri util unei femei ( un parfum, o bluza, o pereche de pantaloni, card cadou, o zi la un centru SPA, o trusa de farduri, o geanta etc ) si care ar face-o sa se simta iubita si apreciata. Ambaleaza frumos pachetul, scrie o felicitare sau chiar o scrisoare pentru o mama pe care vrei sa o ajuti.

Intra cu mine in cea mai frumoasa campanie dedicata mamelor din Romania! Adopta o mama!

PROMO VIDEO - http://bit.ly/2DRAmsx

Detalii pe www.mirelaretegan.ro


DESPRE MAMPRENOARE
Comunitatea Mamprenoare este un Business Hub & Accelerator, infiintat in urma cu peste 2 ani de catre Alina Bota, mama antreprenor care si-a dorit sa ofere sprijin mamelor aflate la inceput de drum, sa le incurajeze sa stea pe picioarele lor si sa le puna in contact cu alte mame cu preocupari si valori similare. Comunitatea a pornit din Cluj Napoca si s-a extins rapid in 10 orase din tara.

Pagini Utile:

  • Mamprenoare pe web: http://mamprenoare.eu/
  • Mamprenoare pe facebook:  https://www.facebook.com/mamiciantreprenor/

 

Contact:
Lia Valendorfean, community manager Cluj
0755777011
contact@zemcenter.ro 
Alina Bota, fondator 
e-mail: contact@mamprenoare.eu; alina.bota@levelup.vision 
 

 

0 comentarii2758 vizualizări01 martie 2019
rss 2.0
rss 2.0