Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Adunarea generala CARP Bistrita.

In ziua de patru aprilie , 2019, ziua Sf.Cuv.Gheorghe de la Maleon, conducerea  Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Bistrita, s-a prezentat in fata delegatilor membrilor casei, prezenti la Adunarea generala,cu bilantul realizarilor pe anul 2018 si cu Programul activitatilor pe anul 2019.       

 La Adunarea generala, prezidata de presedintele CARP Bistrita, IORGU HAIDAU, au fost prezenti reprezentanti ai  Prefecturii Bistrita Nasaud, ai consiliului Judetean si ai Primartiei Bistrita.        

In cuvantul sau, presedintele CARP Bistrita , a evidentiat momentul aniversar, care deriva din istoria de 65 de ani  a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Bistrita, ani in care, CARP a fost alturi de persoanele de varsta a treia, preocupandu-se de imbunatatirea  vietii membrilor si a multumit reprezentantilor organelor locale, pentru sprijinul acordat in indeplinirea atributiilor ce revin C A R P Bistrita.         

Din Bilantul prezentat de catre IORGU HAIDAU , participantii la Adunarea generala, au putut retine aspecte ce tin de tehnologia acordarii ajutoarelor financiare rambursabile si nerambursabile, precum si aspecte legate de activitatile viitoare, cuprinse in Planul cu principalele activitati pe anul 2019.           

In urma sondajelor efectuate in anul 2018,vis a vis de organizarea unor activitati recreativ-educative si la propunerea presedintelui Iorgu Haidau, Consiliul Director al C A R P Bistrita, pentru anul 2019, a extins excursiile periodice, astfel ca in acest  an, din numarul total de excursii organizate, sase vor avea cel putin o durata de doua zile, una fiin d chiar de patru zile. Paleta activitatilor de pelerinaj si documntare, va culmina cu vizita la Cetatea Alba Iulia, la 24 octombrie, cand se va sarbatori si ZIUA PERSOANELOR VARSTNICE.           

Intreaga activitate a C A R P Bistrita, s-a orientat spre persoanele varstnice si in special , catre persoanele cu venituri mici, care au beneficiat atat de fonduri nerambursabile, cat si de activitati a caror cost, a fost suportat de catre Casa de Ajutor a Pensionarilor Bistrita. De altfel, grija manifestata fata de acestia, a facut ca an, de an, numarul membrilor CARP sa creasca, ajungand in 2018 , decembrie, la aproape 12.000 de membri.           

Adunarea generala a C A R P Bistrita, a apreciat activitatea desfasurata de catre Consiliul Director in 2018 si a aprobat in unanimitate Planul cu Principalele Activitati pe anul 2019.           

Cu ducerea la indeplinire a programului, Adunarea Generala, i-a incredintat aceasta sarcina, presedintelui reales IORGU HAIDAU, care va  fi ajutat de nou-numita in functia de vicepresedinte, CINDREA SIMONA EUDOCHIA, precum si de consilierii HAROSA ANA, SOMFELEAN LENA  si  ZOLTAN KAROLY ATTILA., avand drept membri supleanti pe ORZA IRINA  si  MANARCA ADRIAN.             

De asemenea, pentru supravegherea activitatii financiar-contabile, Adunarea Generala a dat gir, Comisiei de Cenzori, comisie formata din SONEA DOINA ANA, in calitate de presedinte, respectiv COVRIGA SILVIA (cenzor1) si CODARCEA MARIA (cenzor2), avand ca supleanti pe PASCU ILENA si CIOCAN ANA.               

Cele 14 schimburi de experienta organizate anul trecut, au dat roade pe plan organizatoric si de executie, lucru demonstrat de realismul obiectivelor asumate a fi indeplinite de catre Consiliul Director al CARP Bistrita, caruia ii uram succes.

 


   FILIP DORIN

0 comentarii3332 vizualizări12 aprilie 2019
rss 2.0
rss 2.0