Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
A fost lansat proiectul "Tineri voluntari pentru bunici solitari"

 In cadrul Proiectului Asociatiei Clubul Lions Bistrita, "Tineri voluntari pentru bunici solitari", proiect finantat de Consiliul local si Primaria Municipiului Bistrita, 225 tineri bistriteni, in Saptamana Nationala a Voluntariatului, au "votat" PENTRU a fi VOLUNTAR!

La seminarul de pregatire, inceput in 31 mai participa doar 60 de voluntari, elevi de liceu, ramanand ca ceilalti liceeni si elevii din scolile generale sa fie implicati, in activitatile ulterioare, programate in trim. III a.c.

Seminarul de pregatire a inceput marti, 31.05.2011, ora 17, la Clubul Pensionarilor din Bistrita, str. Republicii nr. 22 (cladirea din spatele Casei de Pensii). Proiectul presupune in continuare mai multe actiuni care se vor derula pe perioada anului 2011: studiu pentru evaluarea nevoilor, activitati individuale si de grup destinate varstnicilor, telefonul verde (conexiune telefonica intre beneficiarii proiectului: tineri si bunici), activitati la nivel comunitar (mese rotunde/dezbateri dedicate unor Zile Mondiale/ Nationale, inclusiv un concurs de proiecte intergenerationale), crearea unui ghid de buna practica.

 

 

 

 

Marius Chiuzan

0 comentarii2597 vizualizări01 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0