Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Training pentru jurnalisti "Europa viitorului".

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud a organizat in cadrul Proiectului Centrului de Informare Europe Direct Bistrita, trainingul pentru jurnalisti "Europa viitorului", la Cisnadioara, judetul Sibiu. Evenimentul a vizat  facilitarea accesului jurnalistilor locali si regionali la informatii legate de noua agenda politica a Comisiei Europene.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, prin Centrul de Informare Europe Direct Bistrita, a organizat in perioada 15 - 17 noiembrie 2019, in Cisnadioara, judetul Sibiu, trainingul pentru jurnalisti "Europa viitorului".  La eveniment au participat alaturi de Centrele Europe Direct din Bistrita, Comanesti, Valcea, Maramures, Buzau, Targoviste, jurnalisti din judetul Bistrita-Nasaud si din alte zone ale tarii.

Evenimentul si-a propus facilitarea accesului jurnalistilor locali si regionali la informatii privind prioritatile politice ale noii Comisii Europene, cu accentul pe stirile false si incurajarea schimbului de idei intre formatorii de opinie din  judetele participante.

Prin organizarea acestei activitati, s-a incurajat difuzarea informatiilor esentiale catre cititori si importanta distingerii informatiei corecte de informatiile gresite, care urmeaza a fi distribuite prin intermediul social media.

Trainingul a fost organizat sub forma de instruire interactiva si dezbateri, iar participantii s-au implicat activ in discutii si schimb de pareri.

Moderatorul evenimentului a fost lector Ciprian Cucu, profesor al Universitatii 1 Decembrie 1918 Alba-Iulia.


  Contact: Monica Muresan, Secretar General, Manager Centrul Europe Direct Bistrita, tel./fax: 0263-230640, 230400,  europedirect@cciabn.ro

 

Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de informare europeana Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud.

e-mail: europedirect@cciabn.ro, www.cciabn.ro/europedirect.

 

0 comentarii2905 vizualizări18 noiembrie 2019




rss 2.0
rss 2.0