Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
O mica donatie, pentru sanatatea bistritenilor.

O mica donatie, pentru sanatatea bistritenilor,  din parteacadrelor militare in rezerva si retragere din M.Ap.N. Filiala judetului Bistrita-Nasaud "General Grigore Balan" din cadrul A.N.C.M.R.R. "Alexandru Ioan Cuza" a hotarat sa doneze din cotizatia adunata pentru anul 2020 suma de 2.000 lei catre Spitalul Judetean de Urgenta a judetului Bistrita-Nasaud.

Filiala rezervistilor militari bistriteni a ajuns la concluzia ca, este benefic a contribui, in limita posibilitatilor, la acordarea unei mici donatii, care sa contribuie la marele efort de finantare al acestui spital, in marea campanie de combatere a pandemiei COVID -19, un mare flagel mondial, cu multiple implicatii socio-economice nationale si mondiale.  

Toti bistritenii cunoastem marele efort facut de catre minunatul personal medical din cadrul Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita-Nasaud, care merita tot respectul si stima intregului judet.

La nivel national, Ministerul Apararii Nationale, prin personalul activ din structura sa si a tuturor asociatiilor de rezervisti din sistem, au contribuit si contribuie si in continuare la acest mare efort national de combatere a pandemiei Covid-19.

Fara a repeta actiunile Ministerului Apararii Nationale, in aceasta mare actiune nationala, rezervistii militari s-au implicat si se implica in continuare in multe actiuni de lamurire a maselor largi a populatiei, pentru a se constientiza ceea ce inseamna decenta si comportamentul distant in relatia socio-umana a populatiei, pe strada si in magazine.

 

Col.(r.) Ioan Cordovan - membru al Consiliului de conducere al filialei B.N. "General Grigore Balan"

0 comentarii2996 vizualizări25 aprilie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0