Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Marti 23 Iulie 2024 - 14587
ELEMENTUM, festival "in ritmul familiei".

In spiritul preocuparii constante pentru siguranta, dar si distractia intregii familii, organizatorii Elementum - festival in ritmul familiei au ales sa NU tina nici editia de anul acesta a evenimentului. INSA au inceput pregatirile pentru editia din 17-19 iunie 2022 si pentru alte cateva "mini editii", de weekend, cu mai putini participanti, pana in toamna.

 Dupa principiul "omul Elementum isi face iarna planuri, si vara…le modifica", dar si pe ideea "una calda, alta rece", va anuntam ca planurile noastre pentru vara viitoare sunt cat se poate de clare si am inceput deja sa lucram la ele: editia 2022 a Festivalului Elementum - in ritmul familiei va avea loc intre 17 si 19 iunie, la Luncani. In paralel, ne pregatim, sub rezerva modificarilor de ultim moment din cauze pandemice, pentru alte cateva mini evenimente, de weekend, pe care speram sa vi le oferim in mai multe locatii pana in toamna.

Cu aceste preocupari in minte, asadar cu mult mai multa speranta si hotarare pentru viitor decat anul trecut pe vremea aceasta, dar nu cu mai putina tristete, va anuntam ca editia 2021 a Elementum NU va mai avea loc.

Celor care ati pastrat biletele achizitionate pentru editia de anul trecut, va multumim si va asiguram ca puteti sa recuperati valoarea acestora printr-un e-mail la contact@iabilet.ro. Noi speram insa sa ne ramaneti alaturi, cu acelasi entuziasm si va propunem sa pastrati biletele pentru editia 2022. Pana atunci, va pregatim alte cateva surprize, mai mici ca amploare, dar la fel de "family fun friendly", promitem!

Pentru informatii suplimentare despre procedura de returnare sau de pastrare a biletelor, puteti sa ne scrieti pe bilete@elementumfest.ro sau sa ne sunati la 0740526715.

La prima sa editie, in 21-23 iunie 2019, ELEMENTUM, festival "in ritmul familiei", desfasurat la Luncani, in judetul Cluj, s-a bucurat de prezenta a peste 3.000 de persoane.

 

 

Va multumim!

0 comentarii3234 vizualizări25 mai 2021
rss 2.0
rss 2.0