Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 24 Martie 2023 - 14587
"I like to movie't - 2010"

In data de 23 august 2010 la Centrul Multicultural Sinagoga Bistrita, incepand cu orele 18:00 a avut loc evenimentul de decernare a premiilor LEO pentru Film. Prin marcarea acestui moment se incheie proiectul „I like to movie’t - 2010” care a inceput in data de 16 iulie 2010.

„I like to movie’t” este o competitie de film intre 3 echipe formate din 5 membrii fiecare care solicita participantii sa realizeze un film scurt cu durata intre 8 si 10 minute pe o tema aleasa de organizatori. Proiectul a fost initiat de Club LEO Bistrita si sustinut de Club Lions Bistrita. Pentru acest an s-a ales o tema „verde” si anume „Avem nevoie de masini in Bistrita?”. Cei 15 participanti au libertatea de a raspunde cu da sau nu la aceasta intrebare, singura conditie fiind sa aduca argumente puternice in favoarea punctului lor de vedere.

Inainte ca cele 3 echipe sa intre in competitia efectiva, organizatorii au oferit un training gratis cu durata de 5 zile care a abordat teme precum: Comunicare, Creativitate, Brainstorming, Lucrul in echipa, Realizarea unui film si Scrierea unui sceariu.

Prin acest proiect s-a dorit cresterea constientizarii tinerilor din comunitate prin implicarea lor directa in abordarea si intelegerea problemelor din Bistrita. Prin intermediul trainingului oferit la inceputul competitie am realizat constientizarea participantilor cu privire la anumite aspecte ale Bistritei, o mai buna cooperare intre ei si o crestere a abilitatilor celor 15 tineri.

La evenimentul final de premiere a filmelor realizate de participanti au fost invitati membrii clubului Lions, tineri din comunitate, tineri voluntari si reprezentanti ai unor ONG-uri bistritene.

Adrian SOLCAN -
Delegat de Tineret la Na?iunile Unite 2009 / 2010
 UN Youth Delegate -Romania 2009 / 2010
tel: +0743.928395
www.adriansolcan.blogspot.com
”Investim în tineri, construim durabil”
”Investing in youth, building sustainable”

0 comentarii3262 vizualizări24 august 2010
rss 2.0
rss 2.0