Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
Proiectul "Renunta si Castigi ".

Proiectul "Renunta si Castigi " se bazeaza pe promovarea educatiei pentru sanatate si este initiat de Biserica Adventista De Ziua A Saptea. Echipa "Renunta si Castigi", fiind constituita din voluntari, isi desfasoara activitatea fara a solicita compensatii financiare, materiale sau de alta natura.

 Provocarea acestei campanii este aceea de a nu fuma 6 saptamani timp in care participantii, inscrisi pe site-ul campaniei vor primi consiliere pshihologica si medicala de inalta clasa si profesionalism prin sprijinul acordat de cadrele universitare din diverse specialitati din Romania.

 Isi vor imbogati astfel cunostintele cu privire la efectele devastatoare ale consumului de tutun asupra sanatatii trupului si psihicului dar si despre metodele de a lupta cu dependetele.

Toti participantii la campanie ce vor viziona seminariile si vor completa de fiecare data formularelele pregatite de psihologi si medici, vor castiga un premiu, marele premiu se va extrage la sfarsitul celor 6 saptamani si va consta intr-o vacanta pentru doua persoane in valoare de 1200 de euro.

 In cadrul proiectului s-au desfasurat mai multe actiuni, dupa cum urmeaza:

 6 seminarii de consiliere psihologica, fiecare urmat de o testare

 - 6 seminarii medicale prezentate de cadre didactice in specialitatile pneumoftiziologie, cardiologie, ORL, oncologie, chirurgie vasculara.

 - 6 seminarii spirituale, ce nu vor fi urmate de testare.

 - s-au pus la dispozitie pe pagina web https://renuntisicastigi.ro , in mod gratuit resurse si materiale utile participantilor

 - s-a promovat  in mass-media evenimetul in cadrul diverselor emisiuni, in scopul sensibiliza?rii populat?iei Roma?niei referitor la beneficiul renunt?a?rii la fumat .

 

Asadar, va adresam invitatia si dorim implicarea dumneavoastra care poate sa incline balanta dintre fericire si suferinta in cadrul simpozionului de sanatate care va avea loc in data de 18 mai 2022, ora 18:00 la Palatul Culturii, din Bistrita.

0 comentarii462 vizualizări18 mai 2022
rss 2.0
rss 2.0