Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Luni 15 Iulie 2024 - 14587
Google premiaza cele mai populare castele si cetati din Romania.

Monumente istorice din fiecare regiune a tarii au primit premiul Recenzia de Aur de la Google.  Google anunta castigatorii celei de-a treia editii a Recenziei de Aur, un proiect anual prin care premiaza cele mai apreciate locatii de pe Google Maps. Pentru editia de anul acesta, Google a premiat cu Recenzia de Aur castele si cetati din fiecare regiune a tarii.

 Pentru analiza, Google a selectat locatiile cu un profil verificat si actualizat in Google Profilul Companiei, din categoriile castele, palate, cetati si fortarete. Castigatorul din fiecare regiune istorica a Romaniei a fost locatia cea mai apreciata din aceste categorii, respectiv cea care a avut cel mai mare numar de recenzii pe Google Maps in regiunea sa si un rating de peste 4,5 stele. Selectia celor noua castigatori premiati cu "Recenzia de Aur" a fost facuta in urma datelor disponibile pe Google Maps la momentul analizei, in luna mai 2023.  

Iata cetatile si castelele care au primit premiul "Recenzia de Aur" in 2023 din partea Google: 

Regiune

Monument istoric

Oras

Maramures

Castelul Károlyi

Carei

Crisana

Cetatea Oradea

Oradea

Banat

Bastionul Maria Theresia

Timisoara

Oltenia

Cetatea Medievala a Severinului

Drobeta-Turnu Severin

Muntenia

Castelul Peles

Sinaia

Dobrogea

Cetatea Medievala Enisala

Enisala

Moldova

Palatul Culturii

Iasi

Bucovina

Cetatea de Scaun a Sucevei

Suceava

Transilvania

Cetatea Alba-Carolina

Alba Iulia

 

 "Pe Google Maps se gasesc mii de recenzii de calitate, iar adeseori turistii se inspira din ele inainte de a decide sa viziteze un obiectiv turistic. Mai mult, cele mai noi functii AI din Google Maps, precum Immersive View, Rute Ecologice, sau Google Lens, ii pot ajuta pe turisti sa se orienteze mai bine in calatoria lor printr-un oras nou, din tara sau strainatate, sau sa descopere monumente istorice exceptionale. Castelele si cetatile sunt obiective turistice importante si ne-am bucura ca prin Recenzia de Aur, cat si prin Google Maps sa reusim sa aducem o mai mare vizibilitate asupra monumentelor istorice din Romania." - Elisabeta Moraru, Country Director Google Romania.

 Castelele si alte obiecte istorice sunt unele dintre cele mai bine cotate atractii evaluate de utilizatori pe Google Maps. Astfel, proiectul Google Recenzia de Aur si-a propus ca anul acesta sa faca vizibile cele mai apreciate monumente istorice din CEE (Europa Centrala si de Est) pe Google Maps. Selectia include, pe langa Romania, si alte tari precum Polonia, Republica Ceha, Slovacia si Croatia.

 Harta cu locatiile castigatoare Google Recenzia de Aur 2023 poate fi accesata aici.

 Detalii despre obiectivele turistice din Romania premiate cu "Recenzia de aur" in 2023 si anii anteriori pot fi gasite aici: goo.gle/recenziadeaur

 Completarea Profilul Companiei in Google - un instrument de promovare gratuit pentru monumentele istorice si obiectivele turistice

 Pe Google Maps exista locatii din domenii diverse, de la organizatii publice, monumente istorice, la afaceri din turism si HoReCa, la servicii specializate de tot felul (precum saloane de cosmetica sau frizerii), institutii financiar - bancare, magazine diverse, centre comerciale, afaceri din domeniul medical (precum centre medicale sau de analize) sau auto (service-uri, spalatorii auto etc.). Prin completarea Profilului Companiei in Google, monumentele istorice, organizatiile si afacerile vor aparea pe Google Maps si Google Cautare cu toate detaliile, iar informatiile despre acestea vor putea fi gasite de cei interesati prin cautare pe Google.

0 comentarii4662 vizualizări10 august 2023
rss 2.0
rss 2.0